Graszoden Brugge

Graszoden kopen

Bent u op zoek naar graszoden voor uw tuin in Brugge? Dan bent u bij Groencentrum aan het juiste adres. Graszoden zijn als het ware lappen gras die u in uw tuin kunt aanleggen voor een snel en mooi gazon. Het grootste voordeel van graszoden is dat de aanleg van een gazon zeer weinig tijd kost en u direct kunt genieten van uw nieuwe grasmat. Naast graszoden vindt u in onze tuincentra alles wat u nodig heeft voor het leggen en onderhouden van uw gazon, van gereedschap tot meststoffen.

Een gazon zaaien of graszoden leggen?

Voor het aanleggen van een gazon kunt u ervoor kiezen graszaden te zaaien of graszoden te leggen. Uw gras zaaien is goedkoper dan graszoden leggen, maar graszoden leggen heeft andere voordelen ten opzichte van het zaaien van uw gazon:

  • Het grootste voordeel van het kiezen van graszoden is dat er snel een groen gazon ligt. Waar het bij gras zaaien wel maanden kan duren voor u een mooi gazon heeft, heeft u dit bij het leggen van graszoden vrijwel direct;
  • Een gazon van graszoden hoeft u niet bij te zaaien, bij een gazon van graszaden moet dit wel. Daarbij komt dat wanneer het gras net gezaaid is, u hier tijdelijk niet op mag om te zorgen dat u een gelijkmatig gazon krijgt;
  • Het zaaien van gras is daarnaast meer werk dan het leggen van graszoden en vereist meer onderhoud. Wilt u graszoden nabij Brugge laten leggen? Neem dan contact op met Groencentrum voor het laten aanleggen van uw gazon door onze experts.

Onze medewerkers bij Groencentrum in Brugge en Ieper weten het beste uit uw tuin te halen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw tuin te veranderen in een droomtuin. Onze specialisten weten precies hoe u optimaal van uw tuin en grasmat kunt genieten.

Graszoden leggen met grasrollen

Het is erg belangrijk dat de graszoden goed gelegd en onderhouden worden. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken leveren wij de graszoden in rollen. Het leggen van graszoden wordt zo vrij eenvoudig. Het is wel belangrijk dat u de grond goed voorbereid voordat u de graszoden legt. Voor advies over het voorbereiden van de grond in uw tuin kunt u terecht bij onze medewerkers in onze tuincentra. Voor graszoden nabij Brugge en persoonlijk advies voor uw tuin komt u daarom naar Groencentrum in Brugge of Ieper.

Een gazon aanleggen in uw tuin in Brugge

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper kunt u terecht voor diverse grasrollen kopen, maar ook voor advies over de aanleg van uw gazon en het onderhoud van uw gazon. Heeft u vragen over onze graszoden, of over onze andere producten? Voor de beste graszoden voor uw tuin of andere gazon aanleg methoden voor uw tuin geven wij u graag advies. Kom dus langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper of neem contact met ons op. Creëer snel en gemakkelijk een prachtig groen gazon in uw tuin met behulp van de graszoden uit onze tuincentra in Brugge en Ieper.