Koopzondag Knokke-Heist

Koopzondag nabij Knokke-Heist? Bij onze tuincentra in Brugge en Ieper is het iedere zondag koopzondag! Wij openen onze deuren dan om 9:30 uur voor u en sluiten weer om 12:30 uur. Doordeweeks heeft u het vast te druk om langs te komen en zaterdagen zijn meestal volgepland met sportwedstrijden van de kinderen en andere leuke dingen, daarom is zondagochtend hét moment om bij ons langs te komen. U kunt dan lekker rondstruinen over al onze afdelingen en bekijken wat we voor u in huis hebben. Onze specialisatie is levend groen en we hebben dan ook altijd mooie verse planten voor u in de aanbieding!

Planten kopen op onze koopzondag nabij Knokke-Heist

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Met een paar nieuwe planten ziet het er al snel een stuk beter uit. Zorg dat u een mooie basis legt met vaste planten die passen bij de stijl die u mooi vindt. Een palm zorgt bijvoorbeeld voor een tropisch tintje en een hortensia brengt kleur naar uw tuin. In het voorjaar vult u dit aan met kleurrijke eenjarige plantjes en voorjaarsbollen. Onze koopzondag in de buurt van Knokke-Heist is de perfecte dag om langs te komen voor:

Naast tuinplanten verkopen we ook heel veel soorten kamerplanten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sierlijke orchidee in bijzondere kleuren? Of een luchtzuiverende lepelplant? U kunt nooit genoeg kamerplanten in huis hebben staan. De planten dragen namelijk bij aan een gezond binnenklimaat en dit is heel belangrijk voor uw gezondheid.

Koopzondag Knokke-Heist

Tuinieren op zondag in Knokke-Heist

Natuurlijk blijven onze planten alleen mooi als ze goed worden verzorgd. In onze tuincentra koopt u op koopzondag alles voor tuinonderhoud. Het is belangrijk om uw tuinplanten genoeg water te geven en af en toe te bemesten. Wij hebben allerlei sproeiers en gieters voor u en zowel biologische mest als kunstmest. Snoei de dode delen van uw planten regelmatig weg, zodat alle energie naar de gezonde delen kan gaan. Dit kan met een gewone of een elektrische snoeischaar. Helaas ligt er ook gevaar op de loer, namelijk plagen! De buxusrups of de bladvlekkenziekte bijvoorbeeld. Gelukkig weten onze deskundige medewerkers wat er moet gebeuren. Tijdens onze koopzondag nabij Knokke-Heist nemen zij graag even de tijd voor u om u te adviseren over de bestrijding van ziektes en plagen. Wij zijn naast tuincentrum ook hovenier en leggen dus ook graag een volledige tuin voor u aan. Maak telefonisch of in ons tuincentrum even een afspraak en we gaan voor u aan de slag!

Koopzondag nabij Knokke-HeistKoopzondag nabij Knokke-Heist

Het is iedere zondag koopzondag bij Groencentrum nabij Knokke-Heist. U vindt bij ons 5000m2 winkelplezier en een ruime parking. Wij streven naar de beste service en kwaliteit. Door het jaar heen kunt u bij ons terecht voor de mooiste planten en rond de decembermaand toveren wij ons groencentrum om in een waar kerstparadijs, waar u uiteraard ook kerstbomen kunt kopen. Genoeg te doen dus op onze koopzondag in Knokke-Heist! Zien we u deze zondag?