Tuinaanleg Hooglede

Tuinaanleg in de omgeving van Hooglede laat u doen door Groendesign Tuinaanleg. Wij nemen u mee door het hele proces: van ontwerp tot aanleg! Wij hebben jarenlange ervaring met tuinaanleg en kunnen kwaliteit dan ook garanderen. In samenwerking met u creëren we uw droomtuin. Niks is ons te gek, we vinden altijd wel een betaalbare oplossing voor uw gekste wensen. Denk dus lekker out of the box wanneer het gaat om het ontwerp van uw tuin. De materialen die u nodig heeft voor de aanleg van uw tuin nabij Hooglede vindt u grotendeels in ons tuincentrum Groencentrum Brugge of in Groencentrum Ieper.

Onze visie op tuinaanleg nabij Hooglede

Wij vinden het vooral belangrijk dat u heerlijk kunt ontspannen in eigen tuin. Het leven is tegenwoordig overvol en altijd druk. Momenten van ontspanning zijn dan ook heel belangrijk voor uw functioneren. Wat is er nou fijner dan heerlijk ontspannen in de openlucht? Uw droomtuin moet vol groen, kleur en beleving zijn en dit vier seizoenen lang. Wij maken veel gebruik van duurzame materialen en tijdloze architectuur, zodat u nog jaren kunt genieten van uw mooie nieuwe tuin. Vergeet niet: uw tuin is een verlengde van uw woonkamer en deze moet ook gezellig zijn. Met onze tuinaanleg in de omgeving van Hooglede willen wij dit alles voor u realiseren.

Tuinaanleg Hooglede Tuinaanleg Hooglede

Bij Groencentrum Brugge kunt u terecht voor:

We plannen graag een eerste afspraak met u in, zodat we uitgebreid de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit doen we het liefst bij u thuis, want dan kunnen we met eigen ogen zien hoe de tuin ligt, hoeveel vierkante meter we hebben om mee te werken en welke grondsoort er ligt. Na de eerste afspraak zullen we een ontwerp maken. Deze kunnen we uiteraard nog aanpassen, zodat de tekening helemaal overeenkomt met het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Als u tevreden bent, kunnen we beginnen met het doen van inkopen en dan natuurlijk met de aanleg van uw tuin nabij Hooglede.

Tuinaanleg nabij HoogledeWaar let u op bij de aanleg van een tuin?

Of u nu kiest voor tuinaanleg door Groencentrum nabij Hooglede of zelf een tuin aan gaat leggen, wij geven u graag enkele tips:

  • Bepaal eerst welke stijl u mooi vindt voor de nieuwe tuin. Is dit bijvoorbeeld modern of juist klassiek?
  • Zorg ervoor dat alles één mooi geheel wordt en kies de producten niet los van elkaar. De tegels moeten bijvoorbeeld mooi bij de tuinmeubelen passen.
  • De balans tussen kleur en groen is erg belangrijk. Vaak adviseren we om de basis iets groener te houden, zodat u in het voorjaar en de zomer kunt spelen met kleurrijke eenjarige planten of bloembollen.

Tuinaanleg nabij Hooglede wordt graag voor u gedaan door Groencentrum! Wij nemen u een hoop werk uit handen. Kom snel eens bij ons langs, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!