Glas

De combinatie van glas en bloemen of planten is heel stijlvol en op verschillende manieren toe te passen. Glazen bloembakken of plantenbakken van glas zijn naast de wat meer standaard vazen een stijlvolle manier om planten zowel binnen als buiten mooi te etaleren. U vindt bij ons zowel vazen, als glazen potten en accubakken. 

Bloembakken van gekleurd glas

Wat betreft de kleuren van het glas zijn er ieder seizoen weer andere trends. Ons assortiment biedt de combinatie van zowel trendkleuren, helder glas, als het gerecycelde enigszins groene glas. Dat glas alleen geschikt is voor bloemenvazen is een misverstand. Uiteraard vindt u bij ons diverse bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben -de orchidee bijvoorbeeld- staan prachtig in een glazen pot of accubak. 

Glazen plantenbakken in Brugge

Een plantenbak gemaakt van glas is een uitstekende mogelijkheid om uw planten op een ruimtelijke manier weer te geven. Niet iedere plant is echter geschikt hiervoor, dus vraag ons gerust om advies wanneer u hierover twijfelt. 

Tot ziens bij Groencentrum Brugge!

Wij zien u graag in ons tuincentrum in Brugge. U bent van harte welkom om u te laten inspireren door ons assortiment en voor meer informatie indien nodig. Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten