Glas

De combinatie van glas en bloemen of planten is heel stijlvol en op verschillende manieren toe te passen. Glazen bloembakken of plantenbakken van glas zijn naast de wat meer standaard vazen een stijlvolle manier om planten zowel binnen als buiten mooi te etaleren. U vindt bij ons zowel vazen, als glazen potten en accubakken. Samen met kamerplanten of tuinplanten kunt u hier de meest stijlvolle combinaties mee samenstellen. Ook met andere woonaccessoires kunt u hiermee een sfeervol geheel creëren. In onze beide tuincentra vindt u altijd een divers aanbod aan potten en planten. Uiteraard verkopen wij ook verse boeketten en snijbloemen, die in een glazen vaas ook erg goed tot hun recht komen. Ook een mooie kaars kan in een grote glazen pot erg veel sfeer geven. Glaswerk is een veelzijdig materiaal!

Bloembakken van gekleurd glas

Wat betreft de kleuren van het glas zijn er ieder seizoen weer andere trends. Ons assortiment biedt de combinatie van zowel trendkleuren, helder glas, als het gerecycelde enigszins groene glas. Dat glas alleen geschikt is voor bloemenvazen is een misverstand. Uiteraard vindt u bij ons diverse bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben -de orchidee bijvoorbeeld- staan prachtig in een glazen pot of accubak. Glas is een heel veelzijdig materiaal dat in verschillende vormen mooi tot zijn recht komt. Probeer eens een andere combinatie met een grote glazen pot bijvoorbeeld! Ook decoratietakken, decoratie, of verlichting kan erg mooi staan in een grote vaas of een grote glazen pot.

Glazen plantenbakken in Brugge

Een plantenbak gemaakt van glas is een uitstekende mogelijkheid om uw planten op een ruimtelijke manier weer te geven. Niet iedere plant is echter geschikt hiervoor, dus vraag ons gerust om advies wanneer u hierover twijfelt. Ook het formaat en eventuele afwatering is belangrijk. Als u niet goed weet welke plant in uw glazen plantenbak kan denken wij graag met u mee. Daarnaast vindt u bij ons ook grote glazen vazen waarmee uw bloemen nog beter tot hun recht komen. U kunt natuurlijk ook meteen een boeket en een vaas combineren of een mooie combinatie uitkiezen om cadeau te doen. Kiest u liever voor een ander materiaal? Wij hebben ook onder andere zink, kunststof, keramiek, mandwerk potterie in verschillende vormen en maten. Met een bezoekje aan onze potterie afdeling kunt u altijd wel iets vinden.

Tot ziens bij Groencentrum in Brugge en Ieper!

Wij zien u graag in onze tuincentra in Brugge en in Ieper. U bent van harte welkom om u te laten inspireren door ons assortiment en voor meer informatie indien nodig. Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag! Op de kaartjes hieronder vindt u de snelste route naar onze tuincentra. Uiteraard vindt u bij ons naast glaswerk ook diverse andere soorten potterie voor binnen en voor buiten. Met een zeer uitgebreid aanbod aan tuin- en kamerplanten kunt u altijd weer mooie combinaties samenstellen. Graag tot ziens in onze tuincentra in Brugge en in Ieper!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route