Kerst

Voor veel mensen is kerst de mooiste tijd van het jaar en daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat is er mooier dan de feestdagen met familie en vrienden door te brengen in een sfeervolle en warme omgeving? De wintermaanden zijn dan ook de ideale periode om het extra gezellig te maken in huis. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u dan ook op het juiste adres voor kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Ieder jaar toveren wij onze winkels helemaal om tot een mooi en sfeervol kerstparadijs. Benieuwd hoe het is geworden? Kom dan snel bij ons langs.

Kerst bij Groencentrum Brugge en Groencentrum Ieper

U kunt in onze tuincentra genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een kerstboom, kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Jaarlijks bouwen wij een grootse kerstshow 'Winter Wonderland' vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kerst bij Groencentrum in Brugge en Ieper

De kersttrends van dit jaar!

De kersttrends veranderen jaarlijks en wij als Groencentrum vinden dit maar al te leuk. Elk jaar doen wij ons best om een prachtige kerstshow op te bouwen die sfeervol en gezellig is, maar ook inspireert om huis en tuin eens mooi te versieren. Ook dit jaar zijn er weer mooie kersttrends die u in onze winkels in Brugge en Ieper terug gaat zien. Wat zijn onder andere de kersttrends met de passende kleuren en thema's van dit jaar?

  • Ben je helemaal fan van de dierenprints? Dan wordt dit jouw thema! Het thema 'Wild Glam' straalt veel luxe en glamour uit met veel warme tinten en veel dierenprintjes.
  • Ook voor de romantische types hebben wij in onze winkels sfeervolle kerstversiering in mooie pasteltinten. De hippe droogbloemen trend past hier ook helemaal in!
  • Ben je een liefhebber van een moderne inrichting? Dan is ook hier een kersttrend te vinden met kleuren, zoals wit, zwart, champagne en camel bruin.

Ben je benieuwd naar de andere kerstthema's? Kom snel langs bij Groencentrum en kies jouw favoriete thema. Heb je vragen over de kersttrends? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Kerst bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kom kerstshoppen bij Groencentrum in Brugge of Ieper

Bij Groencentrum ben je dus op het juiste adres voor jouw kerstshoppen. Kom langs in één van onze winkels in Brugge of Ieper om kerstinspiratie op te doen. Bekijk de mooiste kersttrends van dit jaar en kies jouw favoriet. Heb je vragen over onze kerstartikelen? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij helpen je graag. Naast onze kerstshow vind je bij ons natuurlijk ook een ruim artikelaanbod met kamerplanten en tuinplanten. Kerstdecoratie in huis is namelijk ook perfect te combineren met een mooie kamerplant. Bekijk de openingstijden van onze winkels, plan hieronder alvast jouw route en dan zien we je hopelijk snel bij Groencentrum.