Kerst

Voor veel mensen is kerst de mooiste tijd van het jaar en daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat is er mooier dan de feestdagen met familie en vrienden door te brengen in een sfeervolle en warme omgeving? De wintermaanden zijn dan ook de ideale periode om het extra gezellig te maken in huis. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u dan ook op het juiste adres voor kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Ieder jaar toveren wij onze winkels helemaal om tot een mooi en sfeervol kerstparadijs. Benieuwd hoe het is geworden? Kom dan snel bij ons langs.

Kerst bij Groencentrum

U kunt in onze tuincentra genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een kerstboom, kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Jaarlijks bouwen wij een grootse kerstshow 'Winter Wonderland' vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kerst bij Groencentrum in Brugge en Ieper

De kersttrends van 2019

De kersttrends veranderen jaarlijks en wij als Groencentrum vinden dit maar al te leuk. Elk jaar doen wij ons best om een prachtige kerstshow op te bouwen die sfeervol en gezellig is, maar ook u inspireert om huis en tuin eens mooi te versieren. Ook dit jaar zijn er weer mooie kersttrends die u in onze winkels in Brugge en Ieper terug gaat zien. Wat zijn onder andere de kersttrends met de passende kleuren en thema's van dit jaar?

  • Houdt u van een uitbundige en opvallende stijl? Dan is de Red Velvet misschien wel iets voor u. Bij deze stijl zien we veel de kleuren rood, paars en goud in combinatie met fluweel. Dit thema geeft een luxe uitstraling in huis.
  • Bent u meer van een industriële sfeer? Dan is er ook een stoere kersttrend met de kleuren beige, rosé, zwart, blauw en wit. Door de combinatie met industriële elementen geeft dit een warme sfeer in huis.
  • Hoe meer roze, hoe beter? Ook deze kersttrend vindt u bij Groencentrum. Kleuren die bij dit thema horen zijn wit, goud, veel glitter en natuurlijk roze. Met dit thema kunt u enorm uitpakken met alle flamingo en unicorn kersthangers voor in de kerstboom.

Bent u benieuwd naar de andere kerstthema's? Kom snel langs bij Groencentrum en kies uw favoriete thema. Heeft u vragen over de kersttrends? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Kerst bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kom kerstshoppen bij Groencentrum in Brugge of Ieper

Bij Groencentrum bent u dus op het juiste adres voor uw kerstshoppen. Kom langs in één van onze winkels in Brugge of Ieper om kerstinspiratie op te doen. Bekijk de mooiste kersttrends van dit jaar en kies uw favoriet. Heeft u vragen over onze kerstartikelen? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij helpen u graag. Naast onze kerstshow vindt u bij ons natuurlijk ook een ruim artikelaanbod met kamerplanten en tuinplanten. Kerstdecoratie in huis is namelijk ook perfect te combineren met een mooie kamerplant. Bekijk de openingstijden van onze winkels, plan hieronder alvast uw route en dan zien we u hopelijk snel bij Groencentrum.