Moederdag boeketten

Ieder jaar tijdens het tweede weekend van Mei is het tijd om Mama even in het zonnetje te zetten! Hoe doe je dat beter dan haar te verwennen met een ontbijtje op bed en een prachtige bos bloemen? Bij Groencentrum Brugge en Ieper hebben we uitbundige boeketten speciaal voor de mama's, stel je liever zelf een boeket samen? Ook dat kan! Kom langs bij onze vestigingen in Brugge en Ieper en vraag naar de mogelijkheden. 

Waar komt Moederdag eigenlijk vandaan?

De Moederdag zoals wij die kennen is in België en Nederland als officiële feestdag erkend in 1925. Deze vorm van Moederdag vieren is net als Secretaresse dag komen overwaaien uit Amerika en is in het leven geroepen door Anna Jarvis, uit respect voor haar moeder. Haar moeder overleed na een zwaar leven op de tweede zondag in mei 1906. De tweede zondag in mei is de dag dat wij daarom ook Moederdag vieren. Anna vond dat er een speciale dag moest komen om haar en alle andere moeders te eren. In 1907 werd in de plaats waar haar moeder overleed, met medewerking van de kerkgemeenschap, Moederdag gevierd. Dat werd een groot succes.

Anna heeft daarna veel moeite gedaan om van Moederdag een erkende feestdag te maken. Het heeft nog tot 1914 geduurd voordat de toenmalige president van Amerika (Woodrow Wilson) besloot om van Moederdag een nationale feestdag te maken. Het vieren van Moederdag werd  al snel door heel veel landen overgenomen. Dit jaar valt Moederdag op zondag 8 Mei 2022

Bestel mooie bloemen of een ander geschenk voor Moederdag bij Groencentrum Brugge en Ieper

Voor een uitbundige bos bloemen met een feestelijk tintje en een persoonlijke boodschap ben je bij Groencentrum Brugge en Ieper aan het juiste adres. Ook als de mama die je wil verrassen niet verzot is op bloemen hebben wij genoeg mooie geschenken in ons assortiment om haar mee te verrassen deze moederdag! Vindt een mooi cadeau voor binnen-, en buiten in onze tuincentra of neem Mama zelf mee, we zijn tenslotte geopend op Moederdag. Kun je niet kiezen? Geef haar dan een cadeaubon van Groencentrum! Zo kan ze zelf een prachtig geschenk komen uitzoeken.

Stel zelf een persoonlijk en uniek boeket bloemen samen voor Moederdag

U bent van harte welkom in onze bloemenshop, waar u uw boeket geheel naar eigen wens kunt samen stellen. Wij kunnen u uiteraard helpen en adviseren, maar het kan net zo leuk zijn voor u om uw boeket geheel zelf samen te stellen. Wij zorgen ervoor dat wij dagelijks weer verse bloemen hebben, met een bloeigarantie van 7 dagen. Weet u nog niet precies wat voor boeket u wilt? Bekijk dan de boeketten die al voor u klaar staan, of stel zelf een variatie samen met onze bloemistes! 

Tot ziens bij de bloemenshop van Groencentrum!

Ons tuincentrum met altijd verse bloemen is gevestigd op de Zandstraat 374 in Brugge op korte afstand van Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Sint-Kruis. Bekijk hieronder de route en kom gerust bij ons langs! U bent van harte welkom voor prachtige verse boeketten en bloemstukken. Voor informatie over een langere levensduur kunt u ons uiteraard om hulp vragen, wij kunnen u voorzien van verzorgingstips waardoor u zo lang mogelijk van uw boeket geniet. Graag tot ziens in de bloemenshop! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route