Bloemen

Voor prachtige bloemen bent u bij groencentrum aan het juiste adres! Wij kunnen voor u boeketten naar wens samenstellen met uw favoriete bloemen en kleuren, maar ook voor seizoens gebonden boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. Verse bloemen worden in onze bloemenshop dagelijks aangevuld. Met de juiste verzorging geniet u hier zo lang mogelijk van! Indien gewenst kunt u een boeket geheel zelf naar wens samenstellen, vaak is een aantal mooie bloemen aangevuld met groen al een erg mooi gezicht. 

De verzorging van verse bloemen

Wanneer u in onze bloemenshop verse bloemen koopt, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi en vers houden. Daar kan de juiste verzorging zéker een handje bij helpen. Wij geven u graag de volgende tips mee: 

  • Zet de bloemen bij thuiskomst in het water
  • Snijd de stengels altijd schuin af, zo ontstaat er een nieuw stuk waarmee de bloemen het water op kunnen nemen
  • Zorg ervoor dat de bladeren niet in het water komen, deze kunnen gaan schimmelen waardoor de bloemen ook sneller verwelken
  • Voeg iedere dag vers water toe
  • Geef de bloemen snijbloemenvoeding voor een langere levensduur en frisgroene kleur van de bladeren
  • Zorg ervoor dat de vaas die u gebruikt schoon is, ook dit is belangrijk voor gezonde bloemen

Wij geven standaard 7 dagen bloeigarantie op al onze bloemen en boeketten, waardoor u er zeker van bent dat u lang genoeg van uw mooie nieuwe bloemen kunt genieten. Zo krijgt u bij ons altijd waar voor uw geld.

Bloemen van Groencentrum Brugge

Bloemen voor iedere gelegenheid

U vindt in onze bloemenshop diverse bloemstukken en boeketten voor iedere gelegenheid. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Maar ook voor enkele losse bloemen, prachtige boeketten naar uw eigen wens, of reeds samengestelde bloemstukken kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de bloemen vers zijn en daardoor minstens 7 dagen bloeien. Daarnaast kunnen wij u uiteraard meer vertellen over de juiste verzorging en standplaats van de bloemen zodat u hier nog langer van geniet! Wij raden sowieso altijd aan de bloemen niet op de tocht te zetten, niet bij een verwarming én niet bij de fruitschaal. Als u een mooie geschikte plek heeft gevonden voor de bloemen is het tijd om hier zo lang mogelijk van te genieten! 

Bezoek onze bloemenshop voor prachtige bloemen

Ons tuincentrum met altijd verse bloemen is gevestigd op de Zandstraat 374 in Brugge op korte afstand van Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Sint-Kruis. U bent van harte welkom om ons volledige aanbod aan verse bloemen te bekijken. Uiteraard helpen wij u graag bij het samenstellen van uw eigen boeket. Ook kunt u ons altijd om advies vragen over de verzorging en het behoud van de bloemen. Naast de bloemen, vindt u bij ons uiteraard ook mooie bijpassende vazen. Heeft u wensen voor een speciaal bloemstuk? Gelieve op tijd contact met ons opnemen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze bestelling op tijd en naar wens wordt verzorgd. Graag tot ziens bij Groencentrum, dé bloemenshop voor prachtige verse bloemen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route