Kamerplanten

Kamerplanten zijn een aanwinst voor iedere huiskamer. Een kamerplant zorgt voor een rustpunt in het interieur en zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en soorten. Wanneer u een kamerplant in uw huis plaatst, wordt er een gezellige groene sfeer gecreëerd. In onze winkels in Brugge en Ieper vindt u altijd een kamerplant naar uw wensen. Wij beschikken over het grootste aanbod kamerplanten in Brugge en Ieper. Het grote assortiment van kamerplanten bestaat uit groene kamerplanten, bloeiende planten, vetplanten, cactussen, orchideeën en luchtzuiverende planten. Heeft u al een favoriet?

WAAROM EEN KAMERPLANT KOPEN?

Twijfelt u nog of u kamerplanten wilt kopen voor in uw huis? Dan hebben wij enkele voordelen van kamerplanten op een rijtje gezet:

  • Het staat decoratief
  • Veel kamerplanten zijn luchtzuiverend
  • Groen in huis zorgt voor rust
  • Sommige kamerplanten verbeteren de luchtkwaliteit
  • En als laatst: groen maakt mensen gelukkig!

Kortom, plaats altijd enkele mooie kamerplanten in uw huiskamer of slaapkamer. Kom dus snel langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper en bekijk ons ruime aanbod.

Kamerplanten kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Wat zijn POPULAIRE KAMERPLANTEN

Tegenwoordig zijn er super veel verschillende soorten kamerplanten: groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen, vetplanten... Noem het maar op! Welke kamerplanten zijn nu eigenlijk super populair? Onze kamerplanten-experts hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Bent u benieuwd geworden naar deze kamerplanten? Kom dan eens langs in één van onze winkels in Brugge of Ieper. We zijn vlot bereikbaar vanuit Brugge, Sint-Andries, Jabbeke, Varsenare, Zedelgem, De Haan, Sint-Kruis, Assebroek, Snellegem, Loppem en Oostkamp. Plan hieronder alvast uw route naar één van onze winkels!

Kamerplanten kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Voor op de slaapkamer of op kantoor: luchtzuiverende kamerplanten

Heeft u weleens gehoord van luchtzuiverende kamerplanten? Deze zuurstofrijke kamerplanten zijn ideaal voor op de slaapkamer of op kantoor. Waarom? Dat leggen wij graag aan u uit! Luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor een frisse, schone lucht in huis. Eigenlijk zijn het natuurlijk luchtverfrissers en daarom zeer geschikt om in de slaapkamer en op kantoor te plaatsen. Wat zijn de andere voordelen van luchtzuiverende kamerplanten?

  • Klachten zoals hoofdpijn, concentratie problemen, droge ogen en duizeligheid worden door luchtzuiverende kamerplanten verminderd.
  • Koolstofdioxide wordt omgezet in zuurstof.
  • Schadelijke en chemische stoffen worden door luchtzuiverende kamerplanten verlaagd.
  • Een ander groot voordeel is dat de luchtzuiverende kamerplanten, waar u ze ook zet, meteen sfeer geven in de ruimte.

Kamerplanten kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Bekijk ook onze potterie

 

 

KAMERPLANTEN KOPEN? Bezoek Groencentrum in Brugge of Ieper

Wanneer u een kamerplant koopt is het belangrijk rekening te houden met de standplaats en ruimte. Elke kamerplant heeft andere eigenschappen en een andere vorm van verzorging nodig. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een kamerplant. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper helpen onze medewerkers u graag met advies op maat over onze kamerplanten. Naast een groot aanbod kamerplanten hebben we ook een ruime keuze in potterie en plantenverzorging. Kom dus snel naar ons tuincentrum voor de mooiste kamerplanten en beleef de groene sfeer. Hieronder kunt u alvast uw route plannen naar Brugge of Ieper, bekijk onze openingstijden en dan hopen we u snel te zien bij Groencentrum.

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route