Kunststof

Hoewel er weinig tegen een mooie terracotta pot op kan, zijn de kunststof potten van tegenwoordig bijna niet van keramiek te onderscheiden. Daarnaast biedt het gebruik van kunststof diverse voordelen, geeft het een stijlvolle uitstraling én is het aanbod qua kleuren en stijlen diverser. Bij Groencentrum Brugge bent u aan het juiste adres voor diverse soorten kunststof bloembakken, waarmee u zowel kamerplanten als tuinplanten op een stijlvolle manier in uw huis of tuin kunt plaatsen.

De voordelen van kunststof bloembakken

Het gebruik van kunststof potterie biedt diverse voordelen. zoals:

  • Ze zijn een stuk lichter dan potten van ander materiaal.
  • De potten zijn vorstbestendig.
  • Potten van kunststof zijn een stuk voordeliger dan potten van keramiek. 

Voor grote kuipplanten is een kunststof pot een ideale uitkomst, omdat deze planten anders niet te verplaatsen zijn. Tevens is het gemakkelijker om te wisselen qua indeling en stijl, wanneer u eens iets nieuws wilt uitproberen. 

Diverse kunststof potten in verschillende stijlen, kleuren en maten in Brugge

U vindt bij ons verschillende soorten en maten bloembakken. Qua kunststof bloembakken kunt u nog vele kanten op. Zo kunt u variëren op het gebied van de vorm, de maat, de kleur en natuurlijk de invulling. Bent u op zoek naar een geschikte pot voor een bepaalde plant die u al heeft? Dan kunnen wij uiteraard met u mee kijken!

Bezoek ons tuincentrum in Brugge voor het volledige assortiment en meer informatie!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om u te laten inspireren door ons assortiment en uiteraard kunnen wij u helpen bij vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten