Kunststof

Hoewel er weinig tegen een mooie terracotta pot op kan, zijn de kunststof potten van tegenwoordig bijna niet van keramiek te onderscheiden. Daarnaast biedt het gebruik van kunststof diverse voordelen, geeft het een stijlvolle uitstraling én is het aanbod qua kleuren en stijlen diverser. Bij Groencentrum Brugge en Ieper bent u aan het juiste adres voor diverse soorten kunststof bloembakken, waarmee u zowel kamerplanten als tuinplanten op een stijlvolle manier in uw huis of tuin kunt plaatsen. 

De voordelen van kunststof bloembakken

Het gebruik van kunststof potterie biedt diverse voordelen, in vergelijking met andere materialen. Onder andere de volgende voordelen gelden voor het materiaal kunststof:

  • Ze zijn een stuk lichter dan potten van ander materiaal.
  • De potten zijn vorstbestendig.
  • Potten van kunststof zijn een stuk voordeliger dan potten van keramiek. 

Voor grote kuipplanten is een kunststof pot een ideale uitkomst, omdat deze planten anders niet te verplaatsen zijn. Tevens is het gemakkelijker om te wisselen qua indeling en stijl, wanneer u eens iets nieuws wilt uitproberen. Het materiaal is veelzijdig te combineren met verschillende potten in andere maten en kleuren, waarmee u steeds weer van plek kunt wisselen voor een vernieuwende indeling. 

Diverse kunststof potten in verschillende stijlen, kleuren en maten in Brugge

U vindt bij ons verschillende soorten en maten bloembakken. Qua kunststof bloembakken kunt u nog vele kanten op. Zo kunt u variëren op het gebied van de vorm, de maat, de kleur en natuurlijk de invulling. Bent u op zoek naar een geschikte pot voor een bepaalde plant die u al heeft? Dan kunnen wij uiteraard met u mee kijken! Als u de plant wilt verpotten in het voorjaar, is een maatje groter een verstandig idee. Weet u niet goed welke maat u het beste kunt kiezen? Vraag dan gerust om advies in onze vestigingen in Brugge of in Ieper. 

Kunststof bloempotten voor een kleurrijk zomer terras

Met een aantal kleurrijke perkplanten in kunststof bloempotten geeft u uw terras een hele zomerse en fleurige uitstraling. Met een bezoekje aan onze winkel in Brugge of in Ieper kunt u uw tuin een geheel andere uitstraling geven. Deze potten zijn daarnaast te gebruiken voor verschillende planten en gemakkelijk te verplaatsen. Anders dan bij zwaardere stenen potten zijn deze nog multi-inzetbaar en wanneer u ze eenmaal buiten heeft gezet kunnen ze ook gemakkelijk nog naar binnen. Dat biedt u vele mogelijkheden! Naast kunststof, hebben wij ook potterie van andere materialen zoals keramiek, mandwerk en glas. Voor het volledige assortiment bent u bij onze beide vestigingen aan het juiste adres, dan kunt u zelf uw favoriete combinaties samenstellen.

Bezoek ons tuincentrum in Brugge voor het volledige assortiment en meer informatie!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om u te laten inspireren door ons assortiment en uiteraard kunnen wij u helpen bij vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag. Hieronder vindt u de snelste route naar onze vestigingen in Ieper en in Brugge. Beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en wij helpen u graag!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route