Mandwerk

Bloembakken gemaakt van mandwerk geven vaak een mooie en natuurlijke uitstraling. Voor veel bloemen- en plantenliefhebbers is dit dan ook het ideale materiaal om in huis of in de tuin nóg meer te genieten van een natuurlijke uitstraling. Binnen diverse stijlen kan mandwerk een sfeervolle toevoeging zijn. Van landelijk tot aan industriële stijlen. Voor zowel bloemen als planten is mandwerk uitstekend geschikt, maar ook als schaal voor in huis, om tuinartikelen op te bergen, of voor andere doeleinden -zowel binnen als buiten-  is gevlochten mandwerk een goede keuze!

De materialen waar mandwerk bloembakken van worden gemaakt

Er zijn verschillende soorten en materialen verkrijgbaar. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en worden aan de binnenkant vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen, zijn er ook manden om aan de wand te bevestigen, of bijvoorbeeld hengselmanden. Een nieuw materiaal dat tegenwoordig ook wordt toegepast is salim en zeegras. Vaak wordt dit (versterkt met een metalen frame) toegepast als bijvoorbeeld een zitelement, wasmand, kubus, of bijzettafel. 

Bloempotten gemaakt van mandwerk

Wij hebben verschillende maten verkrijgbaar voor bloempotten gemaakt van mandwerk. Zo kunt u deze potten gebruiken voor grotere planten in de tuin, maar bijvoorbeeld ook voor een bescheiden plantje op tafel. 

Groencentrum Brugge voor mandwerk en meer!

U vindt in ons tuincentrum naast bloembakken van diverse materialen, ook een hoop andere producten. Van gazononderhoud en tuingereedschap, tot aan tuinplanten. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij zijn gevestigd in Brugge en helpen u graag voor een mooie en gezonde tuin. Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten