Mandwerk

Bloembakken gemaakt van mandwerk geven vaak een mooie en natuurlijke uitstraling. Voor veel bloemen- en plantenliefhebbers is dit dan ook het ideale materiaal om in huis of in de tuin nóg meer te genieten van een natuurlijke uitstraling. Binnen diverse stijlen kan mandwerk een sfeervolle toevoeging zijn. Van landelijk tot aan industriële stijlen. Voor zowel bloemen als planten is mandwerk uitstekend geschikt, maar ook als schaal voor in huis, om tuinartikelen op te bergen, of voor andere doeleinden -zowel binnen als buiten-  is gevlochten mandwerk een goede keuze! Mandwerk geeft een natuurlijk uitstraling en is daarnaast met verschillende stijlen te combineren. De natuurlijke kleuren komen in verschillende combinaties goed tot hun recht. 

De materialen waar mandwerk bloembakken van worden gemaakt

Er zijn verschillende soorten en materialen verkrijgbaar. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en worden aan de binnenkant vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen, zijn er ook manden om aan de wand te bevestigen, of bijvoorbeeld hengselmanden. Een nieuw materiaal dat tegenwoordig ook wordt toegepast is salim en zeegras. Vaak wordt dit (versterkt met een metalen frame) toegepast als bijvoorbeeld een zitelement, wasmand, kubus, of bijzettafel. Mandwerk potterie is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Deze manden worden gemaakt in verschillende vormen en formaten, waardoor ook steeds grotere planten in een mandwerk pot kunnen staan. 

Mandwerk potterie Groencentrum Brugge en Ieper

Bloempotten gemaakt van mandwerk

Wij hebben verschillende maten verkrijgbaar voor bloempotten gemaakt van mandwerk. Zo kunt u deze potten gebruiken voor grotere planten in de tuin, maar bijvoorbeeld ook voor een bescheiden plantje op tafel. Van deze potten zijn er verschillende varianten, zoals hangmodellen of potten in verschillende maten. Deze kunt u vullen met uw favoriete kamerplanten of tuinplanten. Daarnaast kunt u combinaties maken met andere materialen, zoals keramiek, kunststof en zink. Mandwerk potterie heeft vaak een plastic hoes aan de binnenkant, of de plant wordt in een plastic pot in de mand geplaatst, om de mand te beschermen bij het water geven. Op deze manier gaat de mand zo lang mogelijk mee en kunt u variëren qua inhoud. 

Groencentrum Brugge en Ieper voor mandwerk en meer!

U vindt in ons tuincentrum naast bloembakken van diverse materialen, ook een hoop andere producten. Van gazononderhoud en tuingereedschap, tot aan tuinplanten. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij zijn gevestigd in Brugge en in Ieper en helpen u graag voor een mooie en gezonde tuin. Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Bekijk hieronder de snelste route naar een van onze vestigingen, dan verwelkomen wij u graag! Zowel in Brugge als in Ieper zijn wij 7 dagen per week geopend. Graag tot ziens!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route