Over ons

Familie Vandevelde start eind de jaren '80 met het kweken van sierplanten. Na de jarenlange thuisverkoop van bloemen en planten, realiseerde de familie in 2007 een nieuwbouw tuincentrum van 5.000m² in Brugge. Een sterke focus heeft altijd gelegen op kwaliteit, service en groeien. Dit alles zorgt vandaag de dag voor het bedrijf waar het nu voor staat. De tweede generatie heeft zojuist ook zijn intrede gemaakt in het familiebedrijf. Begin 2019 opende de familie een tweede vestiging in Ieper.

Wij bestaan uit een kwekerij met drie productielocaties en twee tuincentra. We kweken zelf nog altijd een groot assortiment kamerplanten, éénjarige planten en tuinplanten. Doordat wij zelf kweken, rechtstreeks naar de veiling gaan en de contacten met de beste kwekers hebben, kunnen wij iedere dag vers groen in de winkels van de beste kwaliteit en sterke houdbaarheid aanbieden. Groencentrum is niet aangesloten bij een formule en heeft daarom alle vrijheid om haar eigen koers te gaan en zich te onderscheiden van andere tuincentra.

Groencentrum wil als echte groenspecialist iedereen een groen thuis bieden en sfeervol laten genieten van zijn huis en tuin. Wij hopen dat we u als klant mogen blijven verwelkomen!
 

Groencentrum Brugge - Groencentrum Ieper


Vacatures Brugge

Bent u een enthousiaste tuinliefhebber met groene vingers? Zoekt u een dynamische werkomgeving waar u uw passie voor planten, bloemen en tuinieren kunt delen? Dan is ons Groencentrum de perfecte plek voor u! Bij ons kunt u uw liefde voor groen omzetten in een b(l)oeiende carrière. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team willen versterken en samen met ons willen bijdragen aan het creëren van een prachtige groene omgeving voor onze klanten.
 

Bekijk onze vacatures >