Woonaccessoires

Op onze afdeling met woonaccessoires kun je altijd terecht voor nieuwe inspiratie en een frisse wind door het interieur. Of je nu op zoek bent naar een aantal kleine aanpassingen aan de kleuren in het interieur, of mooie details voor een kale hoek of muur; de woonaccessoires in ons assortiment bieden je altijd weer veel nieuwe ideeën! Zoek je iets voor jezelf, of een passend cadeau voor iemand anders? Dan is een bezoek aan onze afdeling met woonaccessoires in onze vestigingen in Brugge en Ieper zeker een goed idee!

Woonaccessoires van stijlvolle merken

Je vindt bij ons verschillende soorten woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld potten, vazen en manden. Ook bijvoorbeeld fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes of andere mooie sfeer artikelen vind je altijd terug. Ben je meer op zoek naar praktische accessoires met een stijlvolle afwerking? Er zijn verschillende stijlvolle en bekende merken die je altijd terug vindt in ons assortiment, zoals:

  • Spaas
  • Ted Sparks
  • Mica
  • Kaemingk

Wellicht weet je nog niet wat je precies wilt toevoegen aan het interieur, dan is een wandeling door onze tuincentra gegarandeerd een inspirerende wandeling, waardoor je weer met nieuwe ideeën naar huis gaat. Een mooie kandelaar, een aantal kussens, of natuurlijk een grote kamerplant kunnen al veel verschil maken om jouw interieur extra persoonlijk te maken.

 

Woonaccessoires Groencentrum Brugge en Ieper

Hippe interieur accessoires voor iedere woning

Interieur accessoires zijn gemakkelijker met de seizoenen mee te wisselen dan een complete inrichting. Zo zul je merken dat een aantal accessoires al kan zorgen voor een hele andere uitstraling. Daarnaast zijn interieur accessoires ook vaak leuke cadeaus om te geven. Bijvoorbeeld een mooie set kaarsen, een aantal mooie fotolijstjes, een spiegel, wanddecoratie, of andere sfeervolle cadeaus maken veel mensen blij! Daarnaast kun je de accessoires ook meteen combineren met mooie kamerplanten, zoals een dienblad met kleine cactussen en vetplanten bijvoorbeeld! 

Diverse soorten woonaccessoires in verschillende stijlen

Op onze sfeer en cadeau afdeling vind je altijd verschillende kleuren, materialen en stijlen. Naast de woonaccessoires, vind je ook andere sfeer artikelen om het interieur mee op te fleuren, zoals:

Zo kun je meteen combinaties maken naar jouw eigen stijl en voorkeuren. Een mooie grote vaas kun je bijvoorbeeld vullen met grote droogbloemen, een aantal kaarsen kun je combineren met kussens in dezelfde kleur en zo zijn er ook verschillende thema's die je terug kunt laten komen in de verschillende woonaccessoires om een mooi geheel te creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om de woonaccessoires te combineren met jouw favoriete kamerplanten!

Graag tot ziens bij Groencentrum Brugge of Groencentrum Ieper voor woonaccessoires en meer!

Je bent van harte welkom in onze beide vestigingen, in Brugge en in Ieper. Je bent hier aan het juiste adres voor een zeer divers aanbod aan woonaccessoires en vele andere artikelen op het gebied van wonen en tuinieren. Onze beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en we verwelkomen je met veel plezier. Bekijk hieronder de routes naar beide vestigingen en vind de vestiging bij jou in de buurt. Tot ziens bij Groencentrum!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route