Sfeer en cadeau

Naast kamerplanten en tuinplanten kun je bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten, die tevens geschikt zijn om cadeau te geven. Prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen of mooie zijde bloemen en planten om een moeilijke hoek in jouw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kun je mooi combineren met planten en bloemen. Hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in jouw tuin of woonkamer. Bij ons kun je volop inspiratie opdoen en je blijft op de hoogte van de nieuwste tuinideeën. Op onze sfeerafdeling kun je voor iedere verjaardag of een andere gelegenheid wel een leuk cadeau vinden. 

De sfeer en cadeau afdeling in onze winkels

In onze Groencentrum vestigingen in Brugge en Ieper kun je natuurlijk terecht voor heel veel groen, planten en alles wat je daarbij nodig hebt. Maar daarnaast kun je bij ons ook rekenen op een uitgebreid aanbod met sfeer en cadeau artikelen. Zo kun je een ander, of jezelf verrassen met onder andere:

Zo kun je met een bezoek aan onze winkels jezelf én een ander erg blij maken! Of je nu op zoek bent naar iets voor in huis, om even een frisse wind door het interieur te halen, of een fijn cadeautje voor iemand anders; op onze sfeer en cadeau afdeling vind je altijd weer nieuwe inspiratie! Je vindt bij ons kwalitatieve merken zoals Spaas, Ted Sparks, Mica, Kaemingk, Unique living en nog veel meer! Deze merken laten zien dat stijl en kwaliteit heel goed samen gaan. 

Sfeer en cadeau artikelen Groencentrum Brugge en Ieper

Sfeervolle accessoires voor in huis en in de tuin

Onze sfeerafdeling beperkt zich niet alleen tot de sfeer binnenshuis, maar ook juist tot de tuin en het balkon. Mooie kaarsjes en lampionnetjes voor buiten, fijne kussens voor binnen of voor buiten en andere mooie accessoires die jouw tuin of balkon net wat extra sfeer geven vind je allemaal in ons tuincentrum. Als je in een van onze winkels bent, kun je uiteraard altijd om advies vragen aan onze medewerkers. Wij denken graag met je mee! Zoek je een geschikt cadeau voor een specifieke gelegenheid, of in een bepaalde kleur? Ook dan helpen we je uiteraard graag verder in onze winkels in Brugge en in Ieper

Groencentrum Brugge en Ieper voor sfeer en cadeau artikelen

Je bent van harte welkom in onze vestigingen in Brugge en Ieper voor ons uitgebreide aanbod aan sfeer en cadeau artikelen. Ieder seizoen vind je bij ons weer andere kleuren, materialen, patronen en stijlen. Zo kun je jouw huis en tuin steeds weer voorzien van meer sfeer, zonder hiervoor grote aanpassingen te doen. Daarnaast kun je veel mooie cadeaus vinden voor de mensen om je heen. Een fijne set kaarsen, een mooie set droogbloemen, of mooie accessoires voor in huis.  Hieronder vind je de route naar onze beide vestigingen, die beiden 7 dagen per week geopend zijn. Graag tot ziens bij Groencentrum Brugge en Ieper! 

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route