Droogbloemen

Voor een grote verscheidenheid aan droogbloemen bent u bij Groencentrum Ieper aan het juiste adres! Met verschillende soorten combinaties en stijlvolle vazen en potten kunt u de droogbloemen combineren tot een stijlvol geheel in uw interieur. Hoewel het een leuke bezigheid kan zijn om zelf bloemen te drogen, is het natuurlijk een stuk sneller om deze te kopen. Daarnaast zijn de droogbloemen goed behandeld zodat ze lang mooi blijven én vindt u bij ons mooie combinaties die u zelf kunt samenstellen. 

Natuurlijke droogbloemen kopen in Ieper

Droogbloemen zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit het interieur. In verschillende kleuren, soorten en maten komen ze tevoorschijn. Bij ons vindt u ook verschillende kleuren en soorten droogbloemen, waaronder: 

  • Gedroogde pampas pluimen
  • Gedroogde siergrassen
  • Gedroogde en gekleurde siergrassen
  • Droogboeketten

De droogbloemen zijn zowel in enkele vormen als in gecombineerde boeketten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende kleurnuances, zo kunnen de droogbloemen de natuurlijke kleur behouden of behandeld zijn met verf om de kleur aan te passen. Op deze manier kunt u spelen met verschillende kleuren die u graag in uw interieur terugziet. Dit kan zo neutraal en natuurlijk mogelijk zijn, maar ook andere opties met meer uitgesproken kleuren zien we deze tijd steeds meer terug. Op deze manier zijn er voor verschillende stijlen en voorkeuren mooie droogbloemen te vinden.

Droogbloemen combineren in uw interieur

Hoe kunt u de droogbloemen combineren tot een stijlvol geheel in uw interieur? In ons assortiment met sfeer & cadeau artikelen vindt u altijd voldoende inspiratie om uw droogbloemen te stylen. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie woonaccessoires vinden waar u de droogbloemen mee kunt combineren, zoals dienbladen en fotolijsten. Ook kaarsen, kussens en natuurlijk vazen of glaswerk gaan hier goed mee samen. Zo kunt u stijlvolle hoekjes creëren, of een mooie aankleding van uw tafel of dressoir samenstellen. De natuurlijke kleuren van de droogbloemen gaan van nature ook goed samen met lichte kleuren in huis en brengen een rustige uitstraling met zich mee. 

Droogbloemen Groencentrum Ieper

Bekijk ons aanbod aan droogbloemen in Ieper

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor verse boeketten die u indien gewenst zelf kunt drogen, maar op onze sfeer & cadeau afdeling kunt u ook meteen terecht voor een divers aanbod aan droogbloemen. De droogbloemen zijn niet alleen mooi voor in uw eigen interieur, ze zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te geven. Een aantal pampas pluimen in en stoere vaas geeft al meteen een heel ander gezicht in huis! Bekijk de verschillende droogbloemen in ons assortiment om uw gewenste soorten en kleuren te vinden. Uiteraard kunt u bij ons terecht als u nog vragen heeft. 

Graag tot ziens bij Groencentrum Ieper

U bent van harte welkom bij onze vestiging in Ieper, waar wij de droogbloemen verkopen. U vindt de droogbloemen op de sfeer & cadeau afdeling. Wij zijn 7 dagen per week geopend en verwelkomen u met veel plezier. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 050 32 32 00, of door een mail te sturen naar info@groencentrum.be. Graag tot ziens bij Groencentrum Ieper! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route