Boeketten

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio, zodat u iemand kunt verrassen of de bloemen op tijd bij u thuis heeft! In onze bloemenshop zorgen wij dagelijks voor verse bloemen, prachtige boeketten en bloemstukken voor diverse gelegenheden. Wij helpen u graag met prachtige bloemstukken en boeketten die volledig aansluiten op uw wensen!

Diverse soorten boeketten en bloemstukken

 In ons tuincentrum in Brugge bieden wij 7 dagen bloeigarantie op al onze bloemen en boeketten. U kunt bij ons terecht voor verschillende speciale stukken, die wij reeds klaar in de bloemenshop hebben liggen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te bestellen of naar wens samen te stellen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Voor speciale stukken zoals bruidsboeketten en rouwarrangementen kunt u het beste tijdig contact met ons opnemen, zodat wij onze mogelijkheden en uw wensen kunnen combineren tot een mooi en passend stuk. Vraag onze bloemisten hierbij gerust om meer informatie! Wij kunnen de bloemen ook bezorgen in de regio, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Ook voor mooie vazen kunt u bij ons terecht, zodat u meteen een geschikte vaas kunt vinden voor uw mooie nieuwe boeket.

Boeketten met een lange bloeigarantie van minstens 7 dagen! 

Onze bloemen hebben een lange bloeigarantie. Dat komt doordat wij dagelijks verse bloemen aanvullen in onze bloemenshop, waardoor deze bij u thuis nog lang en mooi zullen bloeien. Daarnaast raden wij altijd aan om een schone vaas te gebruiken en iedere dag vers water toe te voegen. Ook kunt u snijbloemenvoeding geven, voor een langere levensduur. Zorg ervoor dat de bloemen niet naast de fruitschaal, dichtbij de verwarming, of op de tocht staan. Dan geniet u extra lang van uw mooie verse boeket! 

Boeketten Groencentrum Brugge

Kom bij ons langs om uw eigen boeket samen te stellen

U bent van harte welkom in onze bloemenshop, waar u uw boeket geheel naar eigen wens kunt samen stellen. Wij kunnen u uiteraard helpen en adviseren, maar het kan net zo leuk zijn voor u om uw boeket geheel zelf samen te stellen. Wij zorgen ervoor dat wij dagelijks weer verse bloemen hebben, met een bloeigarantie van 7 dagen. Weet u nog niet precies wat voor boeket u wilt? Bekijk dan de boeketten die al voor u klaar staan, of stel zelf een variatie samen met onze bloemistes! 

Tot ziens bij de bloemenshop van Groencentrum!

Ons tuincentrum met altijd verse bloemen is gevestigd op de Zandstraat 374 in Brugge op korte afstand van Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Sint-Kruis. Bekijk hieronder de route en kom gerust bij ons langs! U bent van harte welkom voor prachtige verse boeketten en bloemstukken. Voor informatie over een langere levensduur kunt u ons uiteraard om hulp vragen, wij kunnen u voorzien van verzorgingstips waardoor u zo lang mogelijk van uw boeket geniet. Graag tot ziens in de bloemenshop! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route