Planten

De mooiste planten voor binnen en buiten vindt u bij Groencentrum.  Voor cactussen, siergrassen, klimplanten, hangende planten en nog veel meer kunt u terecht bij onze tuincentra in Vlaanderen. Onze tuinexperts vertellen u graag welke planten het beste bij uw tuin passen en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Daarnaast bevindt zich in onze tuincentra ook een bloemenwinkel met de mooiste vers samengestelde boeketten passend bij het seizoen. Geniet ook van het zomerse gevoel binnen en buitenshuis met de mooiste bloemen en planten voor buiten en binnen van Groencentrum in Vlaanderen. 

Het hele jaar een groene tuin

Wilt u niet alleen in de lente en zomer genieten van een groene tuin, maar het hele jaar door bloeiende planten in uw tuin hebben? Door tuinplanten voor ieder seizoen te combineren in uw tuin, kunt u het hele jaar door genieten van een groene tuin. Daarnaast zijn er ook vaste planten die het hele jaar lang groen blijven. Wij hebben een aantal van deze wintergroene planten voor u op een rij gezet:

  • Heesters zijn wintergroene planten die er in allerlei soorten en kleuren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de rododendron met felgekleurde kleine bloemen;
  • Ook de palmlelie of Yucca overleeft de winter in uw tuin. Deze opvallende plant is een unieke aanvulling op iedere tuin;
  • Met een groene heg creëert u gemakkelijk een echt natuur gevoel in uw tuin. De Euonymus is een heg die ook in de winter mooi groen blijft;
  • Hoewel de lavendelplant in de winter niet fel paars blijft, overleeft deze plant de winter wel. Aan de toppen van de groene plant ziet u in de winter lichtgrijze bolletjes, de perfecte combinatie van groen en het winterse gevoel in uw tuin.

De mooiste planten voor in huis

Naast een ruim assortiment tuinplanten, hebben wij bij Groencentrum ook onwijs veel planten voor in huis. In ons tuincentrum vindt u meerdere kassen gevuld met de mooiste bloeiende kamerplanten, cactussen, hangende kamerplanten, grote groene kamerplanten en nog veel meer. Haal de natuur in huis met veel groene planten of maak uw interieur af met enkele stijlvolle bloemen, zoals de klassieke orchidee of de stijlvolle paradijsvogelbloem (Strelitzia Reginae).

PLANTEN BIJ GROENCENTRUM IN VLAANDEREN

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper vindt u een ruim assortiment tuinplanten en kamerplanten. Door onze tuinplanten in verschillende segmenten onder te verdelen proberen wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om de perfecte planten voor uw tuin te vinden. Zo zijn er schaduwplanten, waterplanten en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op deze manier kunt u de planten die u zoekt gemakkelijk vinden in ons tuincentrum nabij: