Kussens

Het wordt nog vaak onderschat hoe groot het verschil kan zijn van een aantal stijlvolle kussens in het interieur. Een oude bank of een simpele stoel krijgen al snel een hele andere uitstraling met een aantal mooie kussens. Daarnaast is het met kussens natuurlijk een stuk eenvoudiger om met de seizoenen mee te veranderen qua kleuren, waar de meubels zelf vaak een stuk langer hetzelfde blijven. Zo kun je toch een frisse wind door het interieur halen met een aantal nieuwe kussens en bijvoorbeeld stijlvolle woonaccessoires

Stijlvolle kussens van Unique Living

Op onze afdeling met sfeer en cadeau artikelen vind je altijd een divers aanbod aan kleuren, stijlen en materialen. Daarnaast verkopen wij altijd merken die ieder seizoen weer een passend aanbod hebben. Zo combineren wij trends en tijdloze artikelen tot een stijlvol geheel op onze interieur afdeling. Bijvoorbeeld het merk Unique Living is een stijlvol merk waarbij de kussens ieder seizoen weer naadloos aansluiten op de kleuren en materialen van het moment. 

Kussens voor een stijlvol interieur

Om het interieur net even iets extra's mee te geven, kun je verschillende kussens met elkaar combineren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een aantal kleuren en materialen die je met elkaar combineert, of een bepaald thema dat je terug laat komen. Op deze manier kun je de kussens op stoelen, de bank, een fauteuil en natuurlijk zelfs in de tuin met elkaar combineren tot een mooi geheel. Daarnaast kun je met kussens wat oudere meubelen toch weer een frisse uitstraling geven. Een bank waar een vlek op zit, of een sofa met beschadigingen ogen een stuk nieuwer wanneer er nieuwe kussens op liggen! Zo gaan de meubels langer mee en geef je jouw interieur toch een wat nieuwere uitstraling. 

Groencentrum Brugge & Ieper Kussens

Kussens combineren met andere woonaccessoires

Naast de kussens, zijn er natuurlijk ook verschillende andere woonaccessoires waarmee je jouw interieur weer een nieuwe uitstraling geeft. Jouw nieuwe kussens kun je meteen combineren met andere materialen en kleuren. Zo kun je onder andere denken aan:

Op deze manier kun je jouw favoriete kleuren in het interieur verwerken. Zo zul je zien dat al een aantal sfeervolle toevoegingen toch weer een hele andere uitstraling geeft. Een ander voordeel is dat je verschillende proberen kunt uitproberen in jouw interieur om te kijken welke kleuren je daar graag terug ziet. Zo kun je steeds weer nieuwe kleuren ontdekken die goed met elkaar combineren, bijvoorbeeld naast elkaar op de bank! 

Groencentrum Brugge en Ieper voor kussens en andere woonaccessoires

Voor verschillende kussens en andere interieur accessoires ben je bij ons aan het juiste adres! Je bent in onze beide vestigingen zowel in Brugge als in Ieper van harte welkom. Hieronder vind je de locaties van onze vestigingen, beiden zijn 7 dagen per week geopend. Naast interieur artikelen vind je bij ons natuurlijk ook kamerplanten, tuinplanten en verschillende benodigdheden op het gebied van tuinieren en buiten leven. Bekijk hieronder de snelste route naar de vestiging bij jou in de buurt, dan heten we je graag van harte welkom! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route