Bruidsboeketten

De allermooiste dag van uw leven, dat is natuurlijk uw bruiloft. En op uw trouwdag hoort natuurlijk een prachtig bruidsboeket. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u dan ook van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen met ons te bespreken. Heeft u zelf geen idee wat u graag wilt? Onze bloemisten zijn creatief en hebben uiteraard veel verstand van bloemen. Benieuwd naar onze creaties? Kom gerust eens langs in Brugge of Ieper. 

Op een bruiloft horen bloemen

Met bloemen op uw trouwdag wordt het plaatje natuurlijk helemaal compleet gemaakt. Bloemen geven nét die vrolijke touch aan uw trouwdag. Daarnaast zorgen ze voor kleur en sfeer op de mooiste dag van uw leven. Naast een bruidsboeket kunt u bij ons ook terecht voor andere bloemversieringen voor uw bruiloft. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Bloemstukken als aankleding in de feestzaal of in de kerk.
  • Tafelversiering voor op de receptie of tijdens het diner.
  • Voor op de trouwauto een mooi bloemstuk.
  • Corsages voor de daggasten en polscorsages voor de kinderen.

Bruidsboeketten kopen bij Groencentrum Brugge en Ieper

Populaire bruidsbloemen per seizoen

In een bruidsboeket kunt u natuurlijk uw favoriete bloemen laten verwerken. Er zijn altijd populaire bloemen die in boeketten worden verwerkt. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Niet alle soorten bloemen zijn het gehele jaar door te verkrijgen. Daarom hebben wij per seizoen voor u op een rijtje gezet welke bloemen dan te verkrijgen zijn:

  • Winter: Orchidee en Sneeuwklokje
  • Lente: Vergeet-me-nietjes, Iris en Tulpen
  • Zomer: Zonnebloemen, Pioenen en Fuchsia
  • Herfst: Hortensia en Amaryllis

Bespreek gerust met onze bloemist wat uw voorkeuren zijn, dan zal onze bloemist er een mooi bruidsboeket van maken. Kom gerust langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper!

Bloemen voor uw bruiloft regelt u bij Groencentrum in Brugge of Ieper

Koop uw bruidsboeket in Brugge of Ieper

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bloemen op uw bruiloft? In onze bloemenwinkel hebben wij al vele bruidsparen uit Brugge, Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem, Sint-Kruis, Poperinge, Roeselare en Kortdijk geholpen aan een prachtig bruidsboeket. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op via info@groencentrum.be of kom eens langs in één van onze winkels. Tevens kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar gewone boeketten of rouwarrangementen. Bekijk de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper en hopelijk zien we u snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route