Vazen

Glas is een prachtig,  tijdloos natuurproduct dat in ieder interieur past. Vooral accessoires zoals vazen, kandelaars, drinkglazen en schalen zijn tijdloos en laten zich makkelijk combineren. Met name vazen blijven eindeloos populair en niet alleen van glas. Vazen zijn er in veel materialen, vaak natuurlijk zoals van keramiek, steen of metaal maar tegenwoordig ook van kunststof. Het meest populair blijft toch de glazen vaas, waarbij de trend vaak zit in de afmeting. Het ene seizoen oversized en groots. Het volgende klein en met meer op tafel.      

Het gebruik van glazen vazen in woondecoratie

Als we kijken naar de jaarlijkse meest populaire woontrends zien we ieder jaar het gebruik van glaswerk in het lijstje terugkomen. Dit heeft zeker betrekking op het gebruik van dit duurzame materiaal op gebied van decoratie en zeg nou zelf welk accessoire is zo functioneel als een vaas? Met of zonder bloemen blijft dit een van de meest gebruikte eye catchers. Niet voor niets wordt de vaas vaak ingezet door interieurontwerpers als finishing touch in een stijlvol interieur.

Waarom glazen vazen passen bij iedere interieurstijl

Het is eenvoudig uit te leggen waarom glas past bij iedere interieurstijl. Glas is immers een tijdloos natuurproduct dat zeker niet aan mode onderhevig is. Glazen vazen zijn mooie items die niet snel vervelen. Je raakt er niet snel op uitgekeken. Glas en glazen vazen zijn in te passen in iedere woonstijl. De kracht van mooi vormgegeven glazen items is dat het een modern interieur een luxueuze uitstraling kan geven maar dat het een klassieke stijl op een subtiele manier kan accentueren of deze sfeer zelfs een extra karakter kan geven. Er zijn maar weinig materialen die zo eenvoudig en subtiel te combineren zijn als glas.

Glazen vazen combineren uitstraling en functionaliteit 

Glazen vazen kunnen overal geplaatst worden, ze staan schitterend met verse snijbloemen, boeketten of droogbloemen.. Mooi vormgegeven glaswerk komt juist het beste tot zijn recht als het op een goed zichtbare plaats wordt neergezet zoals in de vensterbank of op tafel. Wat er in een vaas staat bepaald de uitstraling en functionaliteit. Een mooie bos bloemen komt ten slotte nog meer tot uiting als deze in een prachtig vormgegeven glazen vaas staat. Maar ook kunstbloemen misstaan niet in een goed vormgegevens vaas.

Waarom glazen vazen echte eyecatchers in een interieur zijn

Een andere reden waarom glazen en vazen echte eyecatchers in een interieur vormen heeft betrekking op de veelzijdige keuzemogelijkheden hierin. Als u het aanbod bij Groencentrum Brugge en Ieper bekijkt ziet u direct wat we bedoelen. Glazen vazen zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan maten, soorten en vormgeving. U kunt kiezen uit zeer kleurrijke vazen om uw living een meer speels karakter te geven maar ook voor de wat strakkere uitstraling, die een ruimte juist een meer chic karakter geeft. Daarnaast kunt u de keuze maken voor vazen met een opvallende vorm of glas met luchtbellen erin. Dit geeft een vaas en wat meer eigentijdse uitstraling.

Glazen vazen bij Groencentrum Brugge en Ieper

De glazen vazen in het assortiment van Groencentrum zijn bij uitstek functioneel, stijlvol en leuk om cadeau te doen of uw eigen interieur mee op te fleuren. Kom langs in ons tuincentrum in Brugge en Ieper waar onze specialisten u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte vaas voor elke gelegenheid en interieur.

Bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag! Op de kaartjes hieronder vindt u de snelste route naar onze tuincentra. Uiteraard vindt u bij ons naast glaswerk ook diverse soorten bloempotten en accessoires voor binnen- en buiten. Met een zeer uitgebreid aanbod aan tuinplanten en kamerplanten kunt u bij ons genoeg inspiratie op doen voor uw eigen huis en tuin! Graag tot ziens in onze tuincentra in Brugge en in Ieper!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route