Boeketten

Bij Groencentrum kunt u terecht voor prachtige bloemen, boeketten, bruidsboeketten en rouwboeketten bij u uit de regio. Woon u dus in de buurt van Brugge, Zedelgem of Jabbeke? Dan bent u bij ons van harte welkom om een mooi bos bloemen te scoren!

Bloemenwinkel bij Groencentrum

De bloemenwinkel bevindt zich vlakbij de ingang (en uitgang), dus stap gerust even binnen voor een mooi boeket naar wens. Als bloemist bieden wij iedere dag verse bloemen afgestemd op de seizoenen. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken.

Verzorgen van de bloemen

Heeft u een mooie bos bloemen bij ons gekocht? Dan willen wij natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van deze kleurrijke sfeermakers! Daarom is het belangrijk om de bloemen goed te verzorgen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  1. Heeft u een mooie bos bloemen gekocht of misschien wel gekregen? Zoek dan als eerst een passende vaas die perfect bij de bloemen past. Zorg tevens dat de vaas schoon is. Is de vaas niet schoon, dan zullen de bloemen sneller verwelken.
  2. Snijd de bloemen schuin af. Zo ontstaat er aan de onderkant een nieuw stuk, waardoor het water beter opgenomen kan worden.
  3. Wanneer u de bos in de vaas zet, zorg er dan voor dat er geen bladeren in het water hangen. De bladeren kunnen dan gaan schimmelen en ook dan zullen de bloemen sneller verwelken.
  4. Staat het boeket mooi in de vaas? Zet hem dan op een mooie plek in huis, zodat u ervan kunt genieten. Plaats een vaas met bloemen nooit in de tocht of bij een verwarming en ook niet bij de fruitschaal. Dit zijn allemaal plekken waar de bloemen het niet goed zullen doen.
  5. Ververs regelmatig het water in de vaas. Bloemen houden nu eenmaal van vers en schoon water!

Bloemen koopt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Bloemen kopen

In ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment vazen, potten en manden. Die maken het geheel helemaal af! Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis. Ons tuincentrum met altijd verse bloemen is gevestigd op de Zandstraat 374 in Brugge op korte afstand van Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Sint-Kruis. Plan hieronder uw route en dan zien we u graag in ons tuincentrum!

 

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route