Internationale secretaressedag

De Derde donderdag van april is het Internationale secretaressedag

Zet je secretaresse, personal assistant of receptioniste in het zonnetje op nationale secretaresse dag, donderdag 18 april 2024. Bestel een mooi boeket of boeketten en verras je medewerksters! Bedank ze op deze speciale dag voor hun verdiensten en bijdrage aan het succes van je bedrijf!

Wat is Internationale secretaressedag?

Internationale Secretaressedag is een nationale feestdag in Nederland en België. De dag valt elk jaar op de derde donderdag van april en is een eerbetoon aan het waardevolle werk van secretaresses en administratief medewerkers binnen een organisatie. Op deze feestelijke dag geven werknemers hun secretaresses een bloemetje als blijk van waardering voor alles wat zij doen.

Waar komt Secretaressedag vandaan?

Secretaressedag werd voor het eerst geïntroduceerd in Amerika van 1989-1992 voordat het naar Europa werd gebracht door het Nederlandse secretaressedagblad Management Support Magazine die het vervolgens omdoopte tot 'Secretaressedag'. Het idee achter dit jaarlijkse terugkerende evenement is: Secretarieel ondersteunend personeel of assistenten in het zonnetje zetten en even stil te staan bij  hoeveel waarde zij toevoegen aan het bedrijf!

Bestel bloemen voor nationale Secretaressedag bij Groencentrum Brugge en Ieper

Wees er op tijd bij en bestel een prachtig boeket voor je secretariële medewerkers! Bezoek een van onze tuincentra in Brugge of Ieper en stel zelf je boeket of boeketten samen of neem even telefonisch contact met ons op voor meer info of om je bestelling door te geven! 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route