Gereedschap

Het is een absolute vereiste; goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin. Tuingereedschap heeft u niet alleen nodig voor de aanleg voor uw tuin, maar ook zeker voor het onderhouden van de tuin. Het maakt niet uit of u een schutting moet plaatsen, bloembollen wilt planten of een vijver moet graven: Groencentrum heeft alles in huis. Wij hebben twee vestigingen in Brugge en Ieper waar u terecht kunt voor onder andere snoeischaren, spades en schoffels van verschillende soorten merken.
 

Begin met een set basis gereedschap

Heeft u geen tuin, maar een balkon? Ook dan is het handig om wat basis tuingereedschap tot uw beschikking te hebben. Een set basis tuingereedschap maakt het tuinieren een stuk gemakkelijker voor u. Maar wat valt er nu eigenlijk onder het basis tuingereedschap?
  

  • Hark - Met een hark kunt u gemakkelijk de grond of eventueel grind egaliseren. Daarnaast kunt u met een hark ook onkruid wat al los licht bij elkaar harken.
  • Spade - Een andere naam voor een spade is ook wel een schop. Spades zijn er in verschillende soorten lengtes. Houd er rekening bij het aanschaffen van een spade dat de steel de juiste afmeting heeft. Zo voorkomt u rugklachten.
  • Snoeischaar - Heeft u kleine knip-klusjes? Dan is een snoeischaartje onmisbaar. Een snoeischaar is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een bos bloemen korten wilt knippen of rozen wilt snoeien. Een gewone snoeischaar is geschikt om de wat dunnere takken te kunnen knippen.
  • Takkenschaar - Moet u wat dikkere takken doorknippen? Dan heeft u een echte takkenschaar nodig. Met een takkenschaar zal het knippen van dikkere takken en stuk gemakkelijker gaan, dan met een gewone snoeischaar.
  • Drietandkrabber - De drietandkrabber heeft drie haken die door de grond getrokken kunnen worden. Deze krabber is dan ook geschikt om aarde los te maken en om gemakkelijk tussen de planten te kunnen werken.
  • Plantenschepje - Een klein plantenschepje is natuurlijk erg handig wanneer u bloembollen of zaden wilt planten.
  • Schoffel - Om onkruid te wieden is het gebruik van een schoffel onmisbaar.
     

Gereedschap voor in de tuin koopt u bij Groencentrum in Ieper of Brugge


Bewatering en handgereedschap

Wanneer u een mooie groene haag heeft, is een heggenschaar of een takkenschaar natuurlijk een handig middel om de haag zo gemakkelijk en snel mogelijk te snoeien. Wij verkopen in ons tuincentrum in Ieper en Brugge ook een ruim assortiment met handgereedschap en bewatering. Bij bewatering kunt u denken aan bijvoorbeeld een tuinslang, gieters, sproeiers en plantenspuit. Wij verkopen van het gereedschap de merken Gardena, Polet en De Pypere. Zoekt een speciaal soort tuingereedschap? Neem van even contact op met de medewerkers van één van onze vestigingen. 


Gereedschap kopen in Brugge en Ieper

U bent bij Groencentrum van harte welkom om eens ons assortiment met tuingereedschap te bekijken. Heeft u vragen over het gebruik van het gereedschap? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over het gebruik van het gereedschap. Wanneer u toch naar ons tuincentrum komt, kunt u meteen ons assortiment met tuinplanten en potterie zien. Bekijk onderaan de pagina de openingstijden van onze vestiging in Brugge en Ieper, plan uw route en dan zien we u hopelijk snel een keer!
  

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route