Bloempotten

Een mooie bloempot of plantenbak in de buurt kopen? In ons tuincentrum in Brugge en Ieper verkopen wij volop bloembakken en bloempotten in allerlei vormen, soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een vierkante pot, een rechthoekige pot of naar ronde bloembakken; wij hebben een zeer ruim assortiment bloembakken en bloempotten. Onze medewerkers adviseren u graag en geven u tips welke planten in de bloembakken kunnen. Kom dus snel eens langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper!

Elho, EcoPots, Capi, Mega Collections

Bij Groencentrum vindt u bloempotten voor binnen en buiten

Wanneer u een mooie plant heeft gekocht, zit deze vaak in de welbekende zwarte of bruine plastic bakjes. Een mooie bloempot of plantenbak is dan erg belangrijk om er geheel een mooi plaatje van te maken. Er zijn veel soorten bloembakken voor zowel binnen als buiten. Veel materialen zijn tegenwoordig vorstbestendig en daarnaast ook weerbestendig. Maar wanneer het buiten vriest, kunnen materialen als keramiek en beton snel scheuren en uiteindelijk zelfs barsten. Een kunststof bloempot kan daarentegen weer sneller omvallen of wegwaaien. Dat is natuurlijk allemaal erg zonde! Vraag onze medewerkers in Groencentrum Brugge of Ieper naar een passend advies voor de binnen- en buiten bloempotten en bloembakken als u er niet uitkomt welke soort het beste bij u past. U vindt bij ons bijvoorbeeld potten van Elho en Capi. 

Groencentrum - Brugge - Ieper - Bloembakken - Bloempotten

Onze diverse soorten bloembakken

Heeft u een keuze gemaakt of u een bloembak voor buiten of binnen nodig heeft? Dan is er daarnaast nog keuze uit het soort materiaal waar de bloembak van is gemaakt. Niet alleen de vorm van de bloembak of pot is van belang, maar ook het materiaal. De meest bekende soorten bloembakken zijn van de volgende materialen gemaakt:

  • Kunststof - Deze bloempotten zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen.
  • Keramiek - Dit soort materiaal is vrij grof. Keramiek is in twee soorten te verdelen in geglazuurd keramiek en terracotta.
  • Mandwerk - Deze bloembakken zorgen voor een vrij natuurlijke en landelijke uitstraling.
  • Glas - Niet iedere soort plant is geschikt voor in een glazen bloempot, maar een bos bloemen staat natuurlijk erg stijlvol in een glazen vaas. 
  • Zink - Bloembakken van zink blijven we terug zien en is eigenlijk tijdloos. Zink is erg sterk en blijft lang mooi. Erg geschikt dus voor in de tuin.

Heeft u geen idee welke soorten planten of bloemen in welke bloempot het beste past en het beste groeit? Vraag onze Groencentrum medewerkers in Brugge of Ieper naar de mogelijkheden. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en weten welke combinaties mooi zijn. Heeft u een mooie plant met pot gekozen, vraag dan of één van onze medewerkers de plant meteen wil verpotten in de nieuwe bloempot. Zo kunt u de plant meteen een plek in huis of in de tuin geven. U vindt bijvoorbeeld potten van EcoPots en Mega Collections bij ons, met allen hun verschillende eigenschappen en styling. 

Groencentrum - Brugge - Ieper - Bloembakken - Bloempotten

Bekijk onze tuinplanten

 

 

Bloembakken kopen? Kom naar Groencentrum in Brugge of Ieper

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bloembakken assortiment? Bezoek ons tuincentrum in Brugge of Ieper dan eens voor een passend advies over onze plantenbakken. Groencentrum Brugge is onder andere gemakkelijk te bereiken vanuit Knokke-Heist, Blankenberge, Jabbeke, Zedelgem, Oostkamp, Damme en Knesselare. Groencentrum Ieper is onder andere gemakkelijk te bereiken vanuit Poperinge, Kortrijk, Heuvelland, Zonnebeke en Hooglede. Bekijk de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper, plan hieronder alvast uw route naar één van onze winkels en dan zien we u graag terug in ons tuincentrum!

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route