Bloemenwinkel

De mooiste bloemstukken als cadeau of voor bijzondere gelegenheden vindt u bij Groencentrum. Daarnaast kunt u bij Groencentrum ook terecht voor een ruim assortiment bloeiende kamerplanten en tuinplanten voor prachtige bloemen het hele jaar door. Bent u op zoek bent naar een bruidsboeket, een rouwarrangement of een boeket voor een andere gelegenheid? Kom dan langs bij de bloemenwinkels van Groencentrum in Brugge of Ieper nabij:

 

De mooiste boeketten vers samengesteld

Elke dag verzorgen de bloemisten in onze bloemenwinkels verse boeketten samen. De boeketten worden samengesteld aangepast aan het de bloemen en het kleurenpallet van het seizoen. Daarnaast kunt u in de bloemenwinkels van Groencentrum in Brugge of Ieper ook een eigen boeket samenstellen of laten samenstellen. Onze bloemisten adviseren uw graag over de mooiste bloemen combinaties en welk groen mooi staat bij het boeket. Kom dus langs bij onze bloemenwinkels bij Groencentrum en stel uw eigen boeket samen voor in huis of om cadeau te doen.

Bijzondere bloemarrangementen

Ook voor bijzondere bloemarrangementen zit u bij Groencentrum goed. Naast de dagelijkse boeketten verzorgen wij namelijk ook bijzondere bloemstukken op aanvraag. Organiseert u een evenement of wilt u de mooiste bloemstukken op uw bruiloft? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen onder andere:

  • Persoonlijk samengestelde bloemstukken voor evenementen, feesten en bruiloften; 
  • Het bruidsboeket voor een van de mooiste dagen uit uw leven en bijpassende corsages;
  • Het bloemstuk voor op de auto;
  • Daarnaast kunt u ook bij onze bloemenwinkel terecht voor een persoonlijk rouwarrangement. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor de bloemstukken voor een waardig afscheid. 

Bloemenwinkels in Vlaanderen bij Groencentrum 

In de bloemenwinkel van onze tuincentra kunt u rekenen op verse bloemen van goede kwaliteit. Op de boeketten van onze bloemenwinkels heeft u namelijk altijd 7 dagen versgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat de bloemen lang mooi zullen blijven. Daarnaast geven wij u in onze tuincentra graag advies over hoe u de snijbloemen het best schuin af kunt snijden en doen de snijbloemenvoeding erbij, zodat ze zo lang mogelijk mooi zullen blijven. Kom voor de mooiste bloemen nabij Brugge en Ieper naar onze bloemenwinkels bij Groencentrum.