Keramiek

Bloembakken van keramiek zijn nog altijd populair. Er zijn verschillende potten van keramiek, zowel voor binnen als voor buiten. De uitstraling kan ook erg verschillen, tussen geglazuurde varianten en standaard varianten. Voor beide soorten bent u bij ons aan het juiste adres! Met bloembakken in uw eigen stijl geeft u uw tuin een geheel andere uitstraling. Vaak geven bloembakken nét dat beetje extra, bekijk in ons tuincentrum welke bloembakken uw tuin of interieur kunnen opfleuren. 

Keramieken bloembakken voor binnen en buiten

Het verschil tussen buitenkeramiek en keramiek voor binnen is de grofheid van het materiaal. Vaak is het materiaal van buitenkeramiek grover. Keramiek is onder te verdelen in:

  • Geglazuurd keramiek
  • Terracotta

Wanneer er een gat in de bodem zit, dan is de bloembak meestal bestemd voor buiten. Geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan. Bij terracotta ligt het erg aan de kwaliteit van de pot of dit mogelijk is. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo snel stuk vriezen. Voor alle potten geldt in ieder geval: berg deze op zijn kop opm zodat er geen water in kan blijven staan. 

Diverse soorten bloembakken van keramiek in Brugge

U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten en maten bloembakken. Ook binnen ons aanbod aan keramieken bloembakken zijn er verschillende soorten, maten en vormen verkrijgbaar. Of u nu de voorkeur geeft aan een ronde pot, of aan een vierkante variant. Heeft u specifieke wensen voor een bepaalde plant? Dan kunnen wij u altijd helpen bij de keuze voor een geschikte bloembak. 

Bezoek ons tuincentrum voor meer informatie!

Ons tuincentrum is gevestigd in Brugge. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor het volledige aanbod aan bloembakken, tuingereedschap, planten en nog veel meer. Wij helpen u ook graag aan de nodige informatie en adviezen en denken graag met u mee. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Ons adres en de contactgegevens vindt u op de contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten