Bestrijdingsmiddelen

Het kan erg vervelend zijn wanneer u last heeft van vervelende plagen in de tuin. Zowel grote of kleine dieren kunnen uw planten beschadigen. Dat is natuurlijk erg zonde! Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u op het juiste adres voor producten voor gewasbescherming. U hoeft uiteraard niet meteen met agressieve middelen aan de slag te gaan. Tegenwoordig zijn er namelijk producten te koop die geen schade aanrichten. De medewerkers van onze tuincentra helpen u graag en geven u graag advies. 

Kies alleen de juiste producten voor gewasbescherming

Tegenwoordig zijn er heel erg veel producten voor het beschermen van het gewas te koop. Voordat u bestrijdingsmiddelen gaat gebruiken, is het belangrijk om eerst na te gaan of er niet iets anders met de plant aan de hand is. Het kan ook zo zijn dat de plant op een verkeerde plek staat. Of dat de plant teveel of te weinig water krijgt. Staat de plant wel goed in het licht, of moet de plant juist op een donkerdere plek staan? Mochten deze voorbeelden niet het geval zijn dat de plant niet goed groeit of bloeit, dan kan de plant inderdaad last hebben van een vervelende plaag. Denk dan bijvoorbeeld aan:

In ons tuincentrum in Brugge en Ieper vindt u diverse bestrijdingsmiddelen om deze plagen te lijf te gaan. Vraag onze medewerkers gerust om advies en lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Ga als eerst aan de slag met de wat mildere varianten van gewasbescherming met vooraanstaande merken zoals DCM en ECOstyle. Dit helpt namelijk al snel bij de wat kleinere plagen in de tuin. Mocht dit niet werken, dan kunt onze medewerkers om advies vragen wat u kunt doen om uw planten te redden. De medewerkers staan voor u klaar!

Voor producten voor gewasbescherming bent u bij Groencentrum in Brugge of Ieper op het juiste adres

Wij verkopen ook gewasbescherming voor grote soorten ongedierte

Naast de kleine soorten ongedierte kunt u in de tuin ook last hebben van de wat grote soorten ongedierte. Denk dan aan:

Om deze soorten ongedierte tegen te gaan, kunt u bijvoorbeeld een net spannen over uw planten of uw moestuin. Zo kunnen de katten de planten of de groenten niet kapot maken. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van producten die een bepaalde geur afgeven. Katten houden bijvoorbeeld niet van een hele sterke knoflookgeur. Ook daar hebben wij producten voor. Naast de geur zijn er ook geluidssignalen waar honden of katten niet tegen kunnen. Het is niet schadelijk voor de dieren, maar het werkt wel. Wilt u hier advies over? Vraag het gerust aan onze medewerkers van Groencentrum in Brugge en Ieper.

Diverse merken gewasbescherming

De producten die wij verkopen om het gewas te beschermen zijn van zeer goede kwaliteit. Wij verkopen dan ook de volgende merken in onze winkels in Brugge en Ieper:

Bij Groencentrum in Ieper en Brugge vindt u diverse producten voor gewasbescherming

Heeft u dus last van vervelende plagen in de tuin en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf komen? Dan bent u bij Groencentrum in Ieper en Groencentrum in Brugge op het juiste adres. Onze medewerkers helpen u graag en kunnen u informatie geven wat u het best kunt doen om de gewassen in uw tuin te beschermen. Wilt u bij ons langskomen? Dat kan. Plan hieronder uw route naar één van onze tuincentrums en dan zien we u hopelijk snel!

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route