Dieren (vestiging Ieper)

Woont u in de buurt van Poperinge of Roeselare en bent u op zoek naar een dierenwinkel? Breng dan eens een bezoekje aan Groencentrum in Ieper! Wij hebben in onze vestiging in Ieper een mooie afdeling met alles voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Bij ons kunt u onder andere terecht voor riemen, voer, manden en andere woonaccessoires. Kortom, alles voor uw huisdier kunt u dus vinden bij Groencentrum in Ieper!

Honden

Honden zijn natuurlijk echte trouwe, viervoeters waar u natuurlijk goed voor wilt zorgen. Op onze dierenafdeling bij Groencentrum in Ieper vindt u naast hondenvoer natuurlijk ook hondenspeeltjes, hondenriemen en hondenmanden. Bent u op zoek naar hondenvoer? De juiste voeding voor uw hond is erg belangrijk. De ene hond is daar erg makkelijk in, maar er zijn ook honden die speciale voeding nodig hebben. De medewerkers van ons tuincentrum in Ieper kunnen u helpen en advies geven over de verschillende soorten hondenvoer. Hondensnacks zijn ook een zeer goede manier om uw hond te belonen tijdens de opvoeding.

Katten

Katten liggen het liefst in heerlijke mandjes en spelen met kattenspeeltjes. Ook voor verschillende producten voor katten kunt u bij Groencentrum in Ieper terecht. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

  • Krabpalen
  • Eetbakjes
  • Kattenspeeltjes
  • Kattenvoer
  • Vlooienbandjes

In ons tuincentrum vindt u kattenbrokken, maar ook voer in blik. Dit is natuurlijk een echt feestje wanneer u dit aan uw kat zult geven. Ook speelgoed voor katten is erg populair. Katten worden nu eenmaal erg blij van balletjes, krabpalen, speelmuisjes en speelhengels. Verras uw kat eens een keertje met wat lekkers of een leuk speeltje!

Dierenafdeling bij Groencentrum in Ieper

Knaagdieren

Onder knaagdieren verstaan we natuurlijk konijnen, hamsters, cavia's en ratten. Ook deze huisdieren hebben een goede verzorging nodig en kunt u bij Groencentrum in Ieper hiervoor terecht. Knaagdieren staan er om bekend dat ze erg actief zijn. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de knaagdieren worden vermaakt, met bijvoorbeeld speelgoed, zoals balletjes en trappetjes. Zorg er altijd voor dat ze een groot hok hebben, zodat de knaagdieren hun energie kwijt kunnen. Heeft u vragen? De medewerkers van ons tuincentrum in Ieper kunnen u helpen!

Vogels

Ook vogels kunt u als huisdier houden. Hoe leuk is het om een vogeltje in huis te hebben, zoals een parkietje. Daarnaast vindt u in ons tuincentrum in Ieper ook artikelen, zoals nestkastjes, vogelhuisjes, vogelbadjes en voederschalen. Wij hebben alles om ook de vogels in uw tuin te helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vogelzaad, kransen of vetbollen. Zo helpt u in ieder geval de vogels de herfst en winter door.

Dierenafdeling bij Groencentrum in Ieper

Bent u benieuwd geworden naar onze dierenafdeling? U bent bij Groencentrum van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Let op, wij verkopen dus alleen in onze vestiging in Ieper artikelen voor dieren! Bekijk de openingstijden van onze vestiging in Ieper en dan zien we u hopelijk snel in ons mooie tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route