Zink

Zink als materiaal van bloembakken wordt nog altijd veel toegepast en blijft terug te vinden in diverse trends. Vaak worden er wat aanpassingen gedaan aan bijvoorbeeld kleur, vorm, of prints, maar toch blijft zink een veelgebruikt materiaal. Niet alleen voor bloembakken wordt zink toegepast, ook bijvoorbeeld voor spiegels en andere accessoires voor zowel het interieur als de tuin. Zinken bloempotten zijn goed te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast zijn bloempotten gemaakt van zink een ideale combinatie met verschillende soorten planten, zoals bijvoorbeeld de lavendel die uitstekend tot zijn recht komt in een zinken pot. Bekijk het volledige aanbod in onze Groencentrum vestigingen in Brugge en in Ieper!

Zinken bloempotten in Brugge

Niet alleen bloembakken worden gemaakt van zink, ook stijlvolle mandjes, gieters en emmers zijn in huis en tuin een stijlvolle toevoeging. De kleuren van het zink variëren van grijs, grijszwart, tot zelfs koperkleurig. Ieder jaar zijn er weer andere tinten te vinden, afgestemd op de laatste trend. Een groot voordeel van het materiaal zink, is dat dit lang mooi en sterk blijft en voor in de tuin en op het balkon een uitstekend materiaal is. Het is bestand tegen diverse weersomstandigheden en geschikt voor veel verschillende soorten bloemen en planten. De verschillende kleuren groen, of kleuren van verschillende bloemen passen goed bij het materiaal zink. 

Zink Potterie Groencentrum Brugge en Ieper

Ontdek ons aanbod aan potterie gemaakt van zink!

Van bloempotten en plantenbakken tot aan accessoires zoals gieters en emmers; zink blijft een materiaal van deze tijd. Een veel gebruikte combinatie is bijvoorbeeld lavendel, of witte bloemen voor een wat romantischer geheel. De uitvoeringen kunnen verschillen; van kleine en grote potten, tot aan rechthoekige plantenbakken en van een teilvorm, tot aan gieters. De verschillende vormen en maten lenen zich uitstekend voor verschillende variaties qua vulling. Als u specifieke vragen heeft over de vulling van uw plantenbak, dan kijken wij graag met u mee! 

Bloempotten gemaakt van zink voor binnen en buiten

Zink is een materiaal dat zowel binnen als buiten goed te combineren is met andere kleuren en materialen. Voor in de tuin of op het balkon zijn er verschillende formaten en vormen, zoals:

  • Grote gieters
  • Teil formaten
  • Plantenbakken
  • Bloempotten

Ook voor binnen zijn er verschillende formaten en varianten verkrijgbaar. Deze kunt u combineren met potterie van andere materialen, zoals glas of mandwerk. Daarnaast vindt u bij ons uiteraard een zeer uitgebreid aanbod aan kamerplanten en tuinplanten waar u deze potten mee kunt vullen!

Zinken potterie kopen in Brugge of in Ieper

U bent van harte welkom bij onze Groencentrum vestigingen in Brugge en in Ieper. Onze beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. U vindt niet alleen diverse bloembakken, maar ook planten, gereedschap, onderhoud en accessoires. U bent van harte welkom en wij helpen u graag indien u vragen heeft. U kunt tevens contact met ons opnemen voor meer informatie, dan staan wij u graag te woord. Op de onderstaande kaartjes vindt u de snelste route naar onze beide vestigingen. Graag tot ziens bij Groencentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route