Groene kamerplanten

Onder kamerplanten vallen diverse soorten, zoals ook groene kamerplanten. Deze kamerplanten groeien niet, maar hebben hun sierwaarde te danken aan de kleur, de grootte en de bladvorm. Groene kamerplanten zijn over het algemeen niet heel kieskeurig met de standplaats. Wat belangrijk is, is dat ze niet in de volle zon staan. Bij Groencentrum bent u op het goede adres voor prachtige, groene kamerplanten.

Ruim assortiment groene kamerplanten

Bij Groencentrum verkopen wij stuk voor stuk prachtige, groene kamerplanten. De planten zijn van goede kwaliteit. Bij een goede verzorging van de planten kunt u echt heel lang plezier hiervan hebben. Wij verkopen onder andere:

In ons tuincentrum in Brugge en Ieper vindt u nog veel meer soorten planten! Kom eens langs en laat u inspireren!

Groene kamerplanten koopt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Voeding en ziektes bij groene kamerplanten

Planten zijn net mensen: ze hebben water en voeding nodig. Geef de groene kamerplanten niet teveel water, maar in de groeiperiode hebben ze één keer in de twee weken plantenvoeding nodig. Uiteraard hebben niet alle planten dezelfde hoeveelheid water nodig. Geef bijvoorbeeld nooit water wanneer de grond nog vochtig is. Waar groene kamerplanten ook blij van worden is om ze tijdens een zacht regenbuitje in de zomer eens lekker buiten te zetten. U zult zien, daar knapt de plant zeker van op! Ook groene kamerplanten kunnen weleens ziek worden. Een oorzaak hiervoor is vaak dat ze teveel water krijgen. Worden de bladeren geel of bruin of gaat het blad uitvallen? Dan is dit wellicht een teken dat de plant een infectie heeft. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de groene kamerplanten. Bij vragen over de verzorging hiervan mag u zeker contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Groene kamerplanten kopen in Brugge en Ieper

Kamerplanten passen in ieder interieur! Kom dan ook snel langs bij Groencentrum. Naast groene kamerplanten vindt u in onze vestigingen in Brugge en Ieper ook bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. Zo is er voor ieder wat wils bij ons te vinden! Onze medewerkers helpen u graag bij uw aankoop van een mooie kamerplant. Bekijk de openingstijden van onze vestiging in Brugge en Ieper. Hopelijk zien we u snel in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten