Valentijnsboeketten

Valentijnsdag is de jaarlijkse dag om de liefde te verklaren aan uw lief en dierbaren en hoe doet u dat beter dan met een prachtig valentijnsboeket, een kaartje of een met zorg uitgezocht cadeautje. Bij Groencentrum Brugge en Ieper stellen we graag een uniek valentijnsboeket voor uw samen en hebben er ook al een  aantal klaar staan waar u uit kunt kiezen. Naast Valentijnsboeketten hebben wij uiteraard ook een ruime keuze aan andere planten, bloemen en cadeaus om uw Valentijn mee te verrassen dit jaar.

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u dan ook van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee op uw gemak rond te kijken, misschien zelfs wel met uw valentijn in kwestie. Heeft u zelf geen idee wat u het beste kunt geven? Onze bloemisten zijn creatief en hebben uiteraard veel verstand van bloemen en soms ook van de liefde. Benieuwd naar onze boeketten? Kom gerust eens langs in Brugge of Ieper

Bij Valentijn horen bloemen, een cadeautje of een kaartje

Met bloemen op op Valentijnsdag scoort u uiteraard punten of laat u uw heimelijk liefde weten wat hij of zij voor u betekent. Bloemen geven nét die romantische touch aan uw boodschap op deze liefdevolle dag. Niet alleen voor de liefde maar ook om uw dankbaarheid te uiten aan naasten en dierbaren leent Valentijnsdag zich uitstekend. Laat uw moeder, zus of vriendin weten dat u ze graag ziet, met een mooie bos bloemen maakt u iedereen tenslotte blij. Naast een Valentijnsboeket kunt u bij ons ook terecht voor andere bloemversieringen voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld:

Bezoek onze bloemenshop voor prachtige boeketten

Ons tuincentrum met altijd verse bloemen is gevestigd op de Zandstraat 374 in Brugge op korte afstand van Blankenberge, de Haan, Damme, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Sint-Kruis. U bent van harte welkom om ons volledige aanbod aan verse bloemen te bekijken. Uiteraard helpen wij u graag bij het samenstellen van uw eigen boeket. Ook kunt u ons altijd om advies vragen over de verzorging en het behoud van de bloemen. Naast de bloemen, vindt u bij ons uiteraard ook mooie bijpassende vazen. Heeft u wensen voor een speciaal bloemstuk? Gelieve op tijd contact met ons opnemen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze bestelling op tijd en naar wens wordt verzorgd. Graag tot ziens bij Groencentrum, dé bloemenshop voor prachtige verse bloemen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route