Planten kopen in Hooglede

Planten kopen nabij Hooglede? Bij Groencentrum vindt u de mooiste planten voor binnen en buiten. In ons tuincentrum nabij Hooglede hebben we altijd een uitgebreid en vers assortiment. U geniet ieder seizoen opnieuw van planten die op dat moment favoriet zijn. Kamerplanten en tuinplanten, goed van kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten en maten. Laat u inspireren door ons assortiment of vertel onze medewerkers waar u ongeveer naar op zoek bent. Zij helpen u bij het vinden van de perfecte plant voor uw woonkamer.

Heel veel planten kopen nabij HoogledeLuchtzuiverende kamerplanten uitzoeken in Hooglede

Voor kamerplanten  in Hooglede moet u op onze binnenafdeling zijn. Het belang van kamerplanten wordt vaak onderschat. U koopt deze planten namelijk niet alleen als frisse toevoeging aan uw interieur, maar ze dragen ook positief bij aan uw gezondheid. Kamerplanten voegen namelijk zuurstof toe aan de lucht en zuiveren deze ook van afvalstoffen. Daarnaast verhogen planten de luchtvochtigheid. Voelt u zich vaak niet zo lekker? Zet een paar luchtzuiverende kamerplanten neer en u voelt zich vast een stuk beter! Ons assortiment woonplanten is heel divers. Wij verkopen bijvoorbeeld:

  • Cactussen en vetplanten; niet zo luchtzuiverend, maar wel origineel en makkelijk in de verzorging.
  • Palmen; deze planten dragen zeker bij aan de luchtkwaliteit en ze voegen gelijk een grote hoeveelheid groen toe aan uw interieur.
  • Yucca’s; dit zijn ook van die leuke, exotische palmen.
  • Orchideeën; deze kleurrijke en sierlijke plant mag natuurlijk niet ontbreken in uw interieur.
  • Nog veel meer kamerplanten! Eigenlijk te veel om op te noemen… Kom ze dus gezellig bekijken in ons tuincentrum in de buurt van Hooglede.

U kunt bij ons ook losse potgrond kopen en we adviseren u graag over de juiste verzorging van een varen of een ander type kamerplant. In de potgrond voor kamerplanten zit standaard extra voedingsstoffen. Daarnaast verkopen we prachtige bloemen in onze bloemenwinkel.

Mooie kamerplanten HoogledeTuinplanten kopen

Tuinplanten kopen in Hooglede? We adviseren u graag over de verschillende schaduwplanten, waterplanten en moerasplanten. Op zoek naar tuinplanten die de volle zon kunnen verdragen? Kom onze vaste planten, rozen, klimplanten, bomen, heesters en coniferen ontdekken. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor bloembollen en zaden. Zorg ervoor dat u een weloverwogen keuze maakt, vooral wanneer het gaat om de vaste planten. Deze planten komen namelijk ieder jaar terug en vormen zo de basis voor uw tuin. Wij adviseren meestal om deze basis iets groener te houden, zodat u het in het voorjaar aan kunt vullen met kleurrijke eenjarige planten. Natuurlijk hangt de keuze voor tuinplanten ook af van uw persoonlijke stijl en de ligging van uw tuin. Bepaalde planten groeien alleen goed in een specifieke grondsoort en andere planten hebben heel veel of heel weinig zonlicht nodig.

Prachtige groene planten HoogledeZeven dagen lang planten kopen in de buurt van Hooglede!

Onze groencentra in Brugge en Ieper zijn zeven dagen per week geopend. U geniet dus de hele week van onze mooie, verse planten. Misschien heeft u doordeweeks weinig tijd om planten te kopen. Kom dan gewoon in het weekend bij ons langs. U beleeft bij ons 5000 m2 winkelplezier. Wij hebben een ruime parking en helpen graag om de plantjes in uw auto te laden. Kom snel planten kopen bij ons Groencentrum nabij Hooglede!