Kamerplanten kopen in Oostkamp

Kamerplanten in iedere kamer

Niet iedere kamerplant is geschikt voor iedere plek in huis. Verschillende plantensoorten hebben immers verschillende hoeveelheden zonlicht en water nodig om goed tot bloei te komen. Wij hebben een aantal tips voor sterke planten door het hele huis voor u op een rij gezet:

  • De woonkamer is in veel huizen en appartementen de plek waar het meeste zonlicht binnenkomt. Het is daarom een geschikte plek voor grote kamerplanten en bloeiende kamerplanten, beide plantensoorten vinden het namelijk fijn om veel zonlicht te zien. Daarnaast is een grote groene kamerplant of een mooie bloeiende kamerplant ook de perfecte blikvanger voor uw woonkamer;

  • Houden uw planten het niet lang uit op de vensterbank? Dat komt doordat de vensterbank niet alleen een plek is waar veel zonlicht komt, maar ook een plek is waar de lucht erg droog is. Zet hier plantensoorten neer die goed tegen droogte kunnen, zoals vetplanten en cactussen;

  • Dat kamerplanten niet in de slaapkamer mogen, is een veelgehoorde fabel. Luchtzuiverende kamerplanten zijn juist erg goed om in de slaapkamer te hebben en bevordert een goede nachtrust. Populaire luchtzuiverende kamerplanten zijn de monstera en de dracaena. 

Wilt u meer weten over de beste kamerplanten voor iedere plek in huis? Kom dan langs bij Groencentrum Brugge, waar onze experts voor u klaar staan met persoonlijk advies!

HangplantVerschillende soorten kamerplantenLuchtzuiverende planten

Kamerplanten verzorgen

In ons Groencentrum vindt u niet alleen een enorm assortiment kamerplanten in allerlei soorten en maten, maar ook alle producten voor gezonde en goed groeiende kamerplanten. Denk hierbij aan potgrond voor verschillende soorten kamerplanten, diverse potten en plantverzorging. Laat u informeren door een van de experts bij Groencentrum over de beste potgrond en verzorging voor uw kamerplanten bij Oostkamp.

Trendy kamerplanten bij Oostkamp

Met kamerplanten laat u uw interieur echt tot leven komen en zorgt u voor een aangename sfeer in huis. Van mooie kamerplanten die kleurrijk tot bloei komen tot hangende kamerplanten voor die ene kale hoek in huis, planten voor binnen zijn er in allerlei soorten en maten. De anthurium, strelitzia en monstera zijn stuk voor stuk trendy kamerplanten die te vinden zijn bij Groencentrum Brugge nabij Oostkamp. Voor een plantenwinkel in de buurt komt u daarom naar Groencentrum Brugge, dé plek voor kamerplanten bij Oostkamp!