Kerstmarkt

Kom langs bij Groencentrum voor de leukste kerstmarkt van Vlaanderen waar u alles voor kerst vindt. Ieder jaar kunt u bij Groencentrum in aanloop naar de feestdagen terecht voor een grote keuze uit kerstbomen, kerstversiering en kerst cadeaus. Bij onze tuincentra worden al onze kerstbomen voor u uitgestald en kunt u door het hele tuincentrum tussen de kerstartikelen wandelen. Originele kerstversiering, de leukste kerstbeeldjes, echte kerstkransen – op onze kerstmarkt bij Groencentrum in Brugge en Ieper vindt u alles om de kerstsfeer in huis te halen!

De leukste kerstmarkt van Vlaanderen

Bij de kerstmarkt van Groencentrum doet u al uw kerstinkopen in één keer. Wat vindt u op onze kerstmarkt bij Groencentrum in Brugge en Ieper:

  • Onze tuincentra worden ieder jaar met de mooiste kerstversiering omgetoverd tot een waar feest voor het oog. De kerstmarkt loopt door het hele tuincentrum;
  • Bij onze tuincentra staat ons ruime assortiment kerstbomen uitgestald, zodat u kunt rondlopen tussen de bomen en de perfecte boom voor uw huis kunt kiezen. 
  • Bij Groencentrum vindt u kerstversiering in verschillende trends, van klassiek goud en rood tot versiering om uw huis om te toveren in een waar winter wonderland. 

Voor dit en nog veel meer kerstartikelen komt u langs bij onze kerstmarkten in onze tuincentra en kom alvast helemaal in de kerstsfeer. 

Alles voor kerst bij Groencentrum

Bent u op zoek naar kerstversiering om u klaar te maken voor de feestdagen? Bij Groencentrum in Brugge en Ieper kunt u elk jaar terecht voor een ruim assortiment kerstartikelen. De kerstmarkt loopt door het hele tuincentra, waardoor u met een dagje naar een van onze tuincentra helemaal in de kerstsfeer komt. Daarnaast kunt u wandelen langs onze Nordmann-sparren, zilversparren, fijnsparren, kunstkerstbomen en andere kerstbomen om de perfecte boom voor u uit te kiezen. Bezoek onze kerstmarkt voor leuke kerstdecoraties, kerst cadeaus en kerstbomen. Klik hieronder op uw regio en ontdek onze kerstmarkt nabij: