Kerstdecoratie

De meest bekende en voor de hand liggende kerstversiering zijn uiteraard de kerstballen!

Van klassiek rode en gouden kerstballen, tot aan de laatste trends zoals vintage roze en dierenprintjes. In ons tuincentrum in Brugge en Ieper vind je kerstballen in alle kleuren, vormen en soorten. Kom langs en bezoek onze kerstshow voor inspiratie, ideeën om jouw huis en tuin te versieren en meer mooi kerstversiering.

Kerstballen kopen? Voor welke soort kiest jij??

Kerstballen zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Kiest voor een kerstbal met of zonder printje? Mat of glanzend? Met of zonder glitters? De keuze is aan u! Bij Groencentrum in Brugge en Ieper heb je een zeer ruime keuze aan kerstversiering. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij de kerstverlichting

Natuurlijk gebruik je kerstballen voor in de kerstboom, maar je kunt ook op een andere manier kerstballen gebruiken als decoratie in jouw huis. Heb je bijvoorbeeld een mooie grote vaas? Dan kun je hier ook diverse kerstballen in doen. Eventueel kun je nog kerstverlichting op batterij tussen de kerstballen verwerken en je zult zien dat dit meteen een sfeervol effect geeft in huis. Heb je geen vaas, maar wel een mooi dienblad of plateau? Dan kun je met de kerstballen en kerstverlichting precies hetzelfde doen als bij de vaas. Maak het dit jaar ook op deze manier eens gezellig in huis. Heb je misschien wat vragen over het decoreren met onze kerstversiering? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

De mooiste kerstballen gevonden? Enkele tips voor het versieren van jouw kerstboom

Staat de echte kerstboom of kunstkerstboom klaar? En heb je de allermooiste kerstballen gevonden? Dan is het nu tijd om de kerstboom mooi te gaan versieren. De kerst-experts van Groencentrum hebben enkele tips voor het versieren van de kerstboom op een rijtje gezet:

  • Allereerst: begin altijd met de lampjes. Wanneer je eerst de kerstballen en andere kerstversiering in de boom hangt, is het eigenlijk onmogelijk om de kerstverlichting nog mooi in de kerstboom te krijgen.
  • Begin altijd bovenaan de kerstboom met versieren. Werk dus eigenlijk van boven naar beneden.
  • Wanneer de lampjes in de kerstboom hangen, kun je de kerstballen in de boom hangen. Let erop dat de grote kerstballen onderin hangen en de kleine kerstballen bovenin.
  • Heb je de kerstballen mooi in de boom gehangen? Dan kun je de gaten nog opvullen met eventueel wat slingers of andere decoratie.

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper vind je vele soorten kerstbomen die wij al hebben versierd. Zo kunt ideeën opdoen voor het versieren van jouw eigen kerstboom.

Kerstballen of andere kerstversiering kopen? Kom naar Groencentrum in Brugge of Ieper

Ieder jaar gaat ons tuincentrum in Brugge en Ieper mee in de trends van het jaar. De trendkleuren worden bepaald en onze kerstballen worden op basis daarvan ingekocht. Graag nodigen wij je uit voor een passend advies, inspiratie en leuke ideeën op het gebied van kerstballen. Kom dus kerstshoppen bij Groencentrum! Hieronder kun je alvast jouw route naar één van onze winkels plannen. Bekijk ook zeker onze (extra) openingstijden en dan hopen we je snel te zien bij Groencentrum in Brugge of Ieper.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route