Kerstbomen

18 november 2023 zijn de echte kerstbomen weer verkrijgbaar bij Groencentrum

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum in Brugge en Ieper kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Vanaf 18 november zijn ze weer volop verkrijgbaar! Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum in Brugge en Ieper helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Waarom een echte kerstboom kopen?

Ieder jaar komt het moment: het kopen van een kerstboom. Misschien twijfelt u soms of u voor een echte kerstboom moet kiezen of voor een kunstkerstboom. Daarom hebben wij de voordelen van een echte kerstboom op een rijtje gezet:

  • Niets overtreft de geur van een echte kerstboom.
  • Echte kerstbomen hebben prachtige naalden.
  • Kerstbomen hebben een mooie groene kleur.
  • De vorm van een echte kerstboom is erg natuurlijk.
  • Een echte kerstboom zorgt gewoonweg van extra sfeer en gezelligheid.

Kerstbomen kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

 

Kerstbomen: vele diverse soorten

Een kerstboom is natuurlijk niet zomaar een kerstboom. Er zijn namelijk vele soorten kerstbomen. Bij Groencentrum vindt u onder andere de volgende soorten kerstbomen:

  • Abies Nordmanniana
  • Picea Abies
  • Picea Omorika
  • Abies Fraseri
  • Abies Koreana

Onze kerstbomen zijn van topkwaliteit! Kom langs en kies uw favoriet bij ons uit.

Kerstbomen kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzorgingstips voor uw kerstboom

Wanneer u een kerstboom koopt moet u erop letten dat u deze niet direct in huis haalt. De kerstboom heeft een periode nodig om te acclimatiseren. Daarom is het verstandig om de kerstboom eerst op een koele plek te plaatsen en daarna pas in de woonkamer. Wanneer u de boom wilt herplanten zet u deze na kerst ook eerst op een koele plaats alvorens u hem buiten plant in de tuin. Plaats uw kerstboom niet te dicht bij een warmte bron, hierdoor droogt de kerstboom sneller uit. Daarnaast is het belangrijk om uw kerstboom dagelijks water te geven. Probeer ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid in de buurt van de kerstboom optimaal is. Kom langs in ons tuincentrum voor inspiratie en professioneel advies van onze medewerkers. Zodra de kerstboom uit huis is, ontstaat er een lege plek in huis. Dan is daar het juiste moment om een mooie kamerplant op die plek te zetten. Ook daarvoor bent u bij Groencentrum op het juiste adres. Kwaliteit staat altijd voorop, daarom verkopen wij alleen maar kamerplanten van zeer goede kwaliteit.

Kerstbomen kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

 

Kerstboom kopen doet u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kom dus naar ons tuincentrum voor de mooiste kerstboom en kom alvast de kerstsfeer proeven! Groencentrum heeft twee vestigingen: Brugge en Ieper. In beide winkels bent u van harte welkom om onze kerstshow te bekijken. Bij ons bent u op het juiste adres om kerstinspiratie op te doen en om te kerstshoppen. Wilt u toch liever een kunstkerstboom kopen? Dat kan natuurlijk. Twijfelt u misschien toch nog tussen deze twee bomen? Vraag gerust om advies en tips van onze medewerkers. Bekijk op onze website de openingstijden van onze winkels, plan hieronder uw route naar één van onze winkels en dan hopen we u snel te zien bij Groencentrum.

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route