Kunstkerstbomen

Waarom steeds meer mensen een kunstkerstboom kopen? U pakt hem van de zolder wanneer het u uitkomt; Geen last van uitgevallen naalden; De kerstboom is altijd mooi in vorm; Gemakkelijk op te zetten en na de Kerst ook weer gemakkelijk op te bergen! Ideaal toch? Als échte groenliefhebbers vinden wij de heerlijke geur van een echte kerstboom, de jaarlijkse traditie van het uitzoeken van een kerstboom, het vervoeren en juist ook die uitvallende naalden ook wel iets hebben natuurlijk, maar we begrijpen het gemak en weten natuurlijk dat de kunstkerstbomen van tegenwoordig haast niet meer van echt zijn te onderscheiden. 

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor kunstkerstbomen! 

Kunstkerstbomen en verlichting

Op het gebied van kerstverlichting is er ontzettend veel keuze. Van zuinige LED kerstverlichting tot kerstverlichting op batterijen en van heel gemakkelijk inzetbare kerstverlichting tot clusterverlichting in diverse kleuren. Gaat u echt voor gemak? Kies dan een kunstkerstboom waar de kerstverlichting al in zit! De lampjes zijn prachtig gemonteerd in de kerstboom. Haalt u de kerstboom met verlichting uit de doos, dan vouwt u de kerstboom netjes uit, steekt de stekker in het stopcontact en voilà! Uw kerstboom staat!

Hoe versier ik mijn kerstboom? 

  1. Een goede tip die wij alvast mee kunnen geven: gebruik de diepte! Hang de kerstverlichting zowel diep in de boom richting de stam als aan de uiteinden om diepte te creëren. Doe dit ook met de kerstballen en andere kerstversiering. Op die manier lijkt uw boom extra vol en groot.
  2. Kies een kleurenpalet en wissel kerstballen in die kleur af met leuke kerstversiering als vogeltjes, sneeuwpoppen, dennenappels, kerstpoppetjes en andere leuke kerstproducten. 
  3. Met kunstsneeuw maakt u er in ieder geval een "witte Kerst" van. Houd de spuitbus op ongeveer 30 cm afstand en ga heel snel van boven naar beneden voor dat beetje Winter wonderland effect! 

Kunstkerstboom kopen 

Bezoek ons tuincentrum in Brugge voor de meest uitgebreide kerstshow van omgeving Brugge. Wij hebben ook dit jaar weer ontzettend ons best gedaan om er een prachtige show van te maken met prachtige kerstartikelen, mooie voorbeelden voor u ter inspiratie, in prachtige kleuren naar de laatste trends van het jaar. Wilt u een kunstkerstboom kopen? Kom langs voor het meest complete assortiment van Brugge, een goed advies, inspiratie en heel veel gezelligheid! 

>> Openingstijden en contact

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst