Kunstkerstbomen

Waarom steeds meer mensen een kunstkerstboom kopen? Je pakt hem van de zolder wanneer het je uitkomt en met een kunstboom heb je geen last van uitgevallen naalden. Daarnaast is een kunstkerstboom altijd mooi in vorm, gemakkelijk op te zetten en na de Kerst ook weer eenvoudig op te bergen! Ideaal toch? Als échte groenliefhebbers vinden wij de heerlijke geur van een echte kerstboom, de jaarlijkse traditie van het uitzoeken van een kerstboom, het vervoeren en juist ook die uitvallende naalden ook wel iets hebben natuurlijk, maar we begrijpen het gemak en weten natuurlijk dat de kunstkerstbomen van tegenwoordig haast niet meer van echt zijn te onderscheiden. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor kunstkerstbomen! Ben je benieuwd naar ons artikelaanbod met kunstkerstbomen? Kom dan langs bij Groencentrum in Brugge en Ieper.

Kunstkerstbomen met kerstverlichting

Op het gebied van kerstverlichting is er ontzettend veel keuze. Van zuinige LED kerstverlichting tot kerstverlichting op batterijen en van heel gemakkelijk inzetbare kerstverlichting tot clusterverlichting in diverse kleuren. Ga je echt voor gemak? Kies dan een kunstkerstboom waar de kerstverlichting al in zit! De lampjes zijn prachtig gemonteerd in de kerstboom. Haal je de kerstboom met verlichting uit de doos, dan vouwt u de kerstboom netjes uit, steekt de stekker in het stopcontact en voilà! Jouw kerstboom staat! Kies je voor een kunstkerstboom met kerstverlichting, dan scheelt u dat een hele hoop 'gedoe' met een los snoer kerstverlichting.

Kunstkerstbomen kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Hoe versier ik mijn kerstboom? 

Staat de kunstkerstboom dan eindelijk in huis? Dan is het nu tijd om de kunstboom te gaan versieren. Wij hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet om de boom mooi te kunnen versieren:

  • Een goede tip die wij alvast mee kunnen geven: gebruik de diepte! Hang de kerstverlichting zowel diep in de boom richting de stam als aan de uiteinden om diepte te creëren. Doe dit ook met de kerstballen en andere kerstversiering. Op die manier lijkt jouw boom extra vol en groot.
  • Kies een kleurenpalet en wissel kerstballen in die kleur af met leuke kerstversiering als vogeltjes, sneeuwpoppen, dennenappels, kerstpoppetjes en andere leuke kerstproducten. 
  • Met kunstsneeuw maak je er in ieder geval een 'witte kerst' van. Houd de spuitbus op ongeveer 30 cm afstand en ga heel snel van boven naar beneden voor dat beetje Winter wonderland effect! 

Kunstkerstbomen kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kunstkerstboom kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Bezoek ons tuincentrum in Brugge of Ieper voor de meest uitgebreide kerstshow van de omgeving. Wij hebben ook dit jaar weer ontzettend ons best gedaan om er een prachtige show van te maken met prachtige kerstartikelen, mooie voorbeelden voor jou ter inspiratie, in prachtige kleuren naar de laatste trends van het jaar. Wilt u een kunstkerstboom kopen? Kom langs voor het meest complete assortiment van Brugge of Ieper, een goed advies, inspiratie en heel veel gezelligheid! Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze kerstversiering, want wat is nu een kerstboom zonder versiering? Plan hieronder de route naar één van onze winkels en dan zien we je hopelijk snel bij Groencentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route