Kerstster

De kerstster zie je tegen het einde van het jaar overal verschijnen. Deze plant met zijn mooie diep rode kleur is onlosmakelijk verbonden met kerst en een stijlvolle aanwinst voor in uw huis of om te geven als geschenk.

Geef uw interieur deze winter net een beetje extra sfeer met een prachtige kerst ster plant, om het kerstgevoel compleet te maken! De Kerst ster is ook zeer geliefd als geschenk voor speciale gelegenheden in de wintermaanden. Mits deze plant goed onderhouden wordt heeft u er jarenlang plezier van, onze expert in ons tuincentrum helpen u graag verder bij het uitzoeken van de juiste plant en voorzien u desgewenst ook met tips over onderhoud,.

Bij Groencentrum Brugge en Ieper hebben wij ook dit jaar weer een ruim aanbod in kerststerren. Kom gerust langs, heeft uw vragen dan staan onze experts voor uw klaar met advies.

 

Waarom een kerstster kopen?

De kerstster kennen we allemaal wel maar waarom nou juist een kerstster kopen bij Groencentrum?

  • Wij kopen alleen de beste planten in en u bent dan ook verzekerd van een kwalitatieve kerstster
  • Een kerst ster is de 'finishing touch' in uw interieur als het aankomt op het versieren van uw huis voor de feestdagen
  • Het is een pracht plant die juist in de wintermaanden een beetje fleur geeft binnenshuis
  • Het is een plant die het altijd goed doet als geschenk voor welke winterse gelegenheid dan ook.

 

Hoe moet een kerstster worden verzorgd?

Heb je een mooie Kerstster uitgezocht?  Dan kun je hier lang plezier van hebben door de plant goed te verzorgen. Dat begint al bij de aankoop, verpak de plant goed tegen kou en vorst op weg naar huis, ondanks dat de tijd van aankoop anders doet vermoeden kan de kerstster slecht tegen vorst en kou. De kerstster houdt van indirect licht en doet het goed bij een aangename kamertemperatuur van tussen de 18 en 22 graden. Net als vele andere kamerplanten houdt de kerstster niet van teveel water. Zorg er dus voor dat de grond licht vochtig voelt en zeker niet te nat. Heb je zelf nog vragen over de verzorgen van de Kerstster? Kom langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper en vraag het aan één van onze medewerkers.

 

Ga hier naar onze kerstafdeling

 

KERSTSTERREN KOPEN BIJ GROENCENTRUM IN BRUGGE EN IEPER

Wanneer je Kerststerren koopt, kies je het best voor een plant met mooie grote bladeren. Het is belangrijk dat je een plant kiest die al goed in bloei staat en dat je weet hoe je de Kerst ster op de juiste manier verzorgd. Woon je dus in de buurt van Knokke-Heist, Blankenberge, Oostkamp of Jabbeke, kom dan langs in ons tuincentrum in Brugge! Woon je in de buurt van Poperinge, Zonnebeke of Polderhoek, kom dan langs bij Groencentrum in Ieper en ontdek het grote aanbod Kerststerren in verschillende soorten en maten. Hieronder kun je alvast de route naar ons tuincentrum plannen. Bekijk onze openingstijden en dan hopen we je snel te zien in Brugge of Ieper.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route