Bloemen

Bloemen zijn altijd leuk om te kopen, voor uzelf of voor een ander. De mooiste bloemen koopt u bij Groencentrum. De Bloemen kopen nabij %placename%?bloemenwinkels in onze tuincentra worden  dagelijks aangevuld met de mooiste verse bloemenstukken. Wilt u het hele jaar door genieten van prachtige bloemen in huis? Kies dan voor een bloeiende kamerplant die met de juiste verzorging lang uw woonkamer kan opfleuren. Kom langs bij Groencentrum in Brugge in Brugge of Ieper voor de mooiste boeketten en bloeiende kamerplanten en fleur uw huis op!

Elke dag verse boeketten

Bent u op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, diploma uitreiking of bijvoorbeeld een housewarming? Met bloemen zit u altijd goed! Onze bloemisten stellen dagelijks boeketten samen aangepast aan het seizoen en voor alle gelegenheden. Daarnaast kunt u ook een persoonlijk boeket laten samenstellen door onze bloemisten aan de hand van uw wensen. Bepaal zelf het kleurenpallet, de bloemen en de grootte van de bos bloemen in een van onze bloemenwinkels bij Groencentrum!

Bloeiende kamerplanten en tuinplanten

Voor prachtige bloemen in huis het hele jaar door kiest u voor een van de bloeiende kamerplanten bij Groencentrum. Bloeiende kamerplanten zijn planten die van oorsprong vaak uit warme gebieden, zoals het middellands zeegebied of het regenwoud, komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een van de meest bekende bloeiende kamerplanten die bij ieder interieur past is de orchidee. Er zijn ontzettend veel verschillende orchidee soorten, die bloeien in alle kleuren. Orchideeën hebben niet veel water nodig, maar zet ze wel lekker in de zon;
  • Een andere bekende bloem voor in huis is de anthurium. Deze plant heeft grote kelken in verschillende kleuren, zoals wit en felrood;
  • De pracht van het voorjaar is de hyacint. Deze plant kunt u in uw tuin planten, maar de hyacint groeit ook goed als kamerplant met voldoende water en een mooie plek in huis.

U kunt ook uw tuin prachtig kleuren met diverse bloeiende tuinplanten. Doe inspiratie op voor uw huis en tuin door te wandelen door onze plantenkassen vol met bloeiende kamerplanten en tuinplanten.

Bloemen voor in huis en in de tuin

Haal de lente in huis met de mooiste bloemen van tuincentrum Groencentrum. Met een vers boeket, een bloeiende kamerplant of bloeiende tuinplanten fleurt u uw eigen huis en tuin of dat van een ander op.  Voor advies over de beste planten voor uw huis en tuin of voor tips voor het verzorgen van uw planten kunt u contact met ons opnemen of langskomen in een van onze tuincentra. Voor de mooiste bloemen brengt u een bezoek aan Groencentrum nabij: