Bloemenwinkel nabij Menen

Op zoek naar een bloemenwinkel nabij Menen? Groencentrum Brugge en Ieper hebben beide een uitgebreide bloemenwinkel en u bent van harte welkom! Wij krijgen iedere dag verse bloemen geleverd die gegarandeerd lang meegaan. Onze bloemisten geven u graag advies over de verzorging van snijbloemen. Zo verlengt u de bloeitijd maximaal.

Boeketten uit onze bloemenwinkel dichtbij Menen

In onze bloemenwinkel nabij Menen liggen altijd mooie boeketten op u te wachten. Is er binnenkort iemand jarig? Een bloemetje doet het altijd goed. Kom langs in onze winkel en bekijk de kant en klare seizoensboeketten. Hier verwerken onze bloemisten de mooiste bloemen van het huidige seizoen in. In de zomer zijn de boeketten bijvoorbeeld heel kleurrijk en bevatten ze bloemen als de zonnebloem, rode rozen en chrysanten, maar chrysanten doen het ook heel goed in de herfst. Net als de lampionplant en Euphorbia. Het leuke aan herfst boeketten is dat er veel natuurproducten in kunnen worden verwerkt, zoals dennenappels en eikenblad. Meer seizoensbloemen ontdekken? Kom langs in ons tuincentrum dichtbij Menen.

Zelf een boeket samenstellen

Of stel zelf een boeket samen! Wij hebben grote bakken met bloemen staan en u kunt hier de mooiste uitkiezen. Onze bloemisten combineren deze bloemen dan tot een mooi boeket, met de juiste hoeveelheid groen erin. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij onze bloemenwinkel nabij Menen terecht:

 • Bruidswerk. Maak van de mooiste dag van uw leven een onvergetelijke dag door alles mooi aan te kleden met bloemen. Denk aan tafelstukken, corsages en bloemstukken voor op de trouwauto.
 • Bruidsboeket. Ook voor het bruidsboeket zorgen wij. Vertel wat u mooi vindt en het wordt een prachtig boeket!
 • Rouwstukken. In mindere periodes willen wij er ook graag voor u zijn. Wij weten uit ervaring dat mooi bloemwerk kan bijdragen aan een mooi afscheid. Bel van te voren even om een afspraak te maken, dan nemen wij de tijd om al uw wensen door te spreken.

Wij geven zeven dagen bloeigarantie op al onze bloemen en boeketten.

Tips om de bloemen vers te houden

Bloemen hebben, net als planten, verzorging nodig. Als u de volgende tips goed opvolgt, kunt u wel twee weken lang genieten van een mooi boeket uit onze bloemenwinkel nabij Menen:

 • Snijd de stelen bij thuiskomst vijf centimeter schuin af.
 • Maak de vaas goed schoon voor u de bloemen erin zet.
 • Laat geen blaadjes in het water hangen, want deze kunnen dan gaan rotten.
 • Voeg wat bloemvoeding toe aan het water.
 • Ververs het water regelmatig.

Met deze tips moet het zeker goedkomen!

MOOIE BOEKETTEN BIJ GROENCENTRUM IEPER

Voor elke gelegenheid is er bij Groencentrum Ieper wel een perfect boeket te vinden. Groencentrum Ieper ligt in de buurt van Menen, en heeft een groot assortiment sierbloemen voor u beschikbaar. U kunt natuurlijk kiezen voor een prachtig boeket uit ons bestaande assortiment, maar ook een boeket laten samenstellen dat precies aan uw wensen voldoet. Onze boeketten hebben een bloeigarantie van maar liefst 7 dagen! Wat u ook zoekt, boeketten kopen doet u bij Groencentrum in Ieper.

EERVOLLE ROUWARRANGEMENTEN KOPEN NABIJ IEPER

Het verlies van een dierbare brengt een zware en verdrietige periode met zich mee. Daarom is het erg belangrijk ze te eren met een prachtig rouwarrangement, zo samengesteld dat u uw dierbaren ermee een mooi afscheid kan bieden. Bij Groencentrum Ieper vindt u gegarandeerd  de allermooiste rouwarrangementen. Regelmatig verzorgt Groencentrum begrafenissen in Menen en omstreken. Wilt u uw dierbaren een laatste eer bewijzen? Koop een prachtig Allerheiligen-bloemenarrangement om het graf van een geliefde te bezoeken. Kom naar Groencentrum Ieper voor de mooiste sierbloemen.

BRUIDSBOEKETTEN KOPEN IN DE BUURT

Stelt u zich voor: u gaat trouwen, maar nergens hebt u het perfecte bruidsboeket kunnen vinden. In dat geval brengt u spoedig een bezoekje aan Groencentrum Ieper. Groencentrum Ieper is zeer goed te bereiken vanuit Menen. Onze bruidsboeketten kunnen op maat samengesteld worden, en bloeien gegarandeerd zeven dagen lang of meer! Naast bruidsboeketten biedt Groencentrum Ieper ook de volgende decoraties voor uw bruiloft:

 • Bloemstukken ter versiering van een feestzaal, kerk of andere ruimte;
 • Tafelversieringen;
 • Bloemstukken voor op de trouwauto;
 • Corsages voor gasten.

BLOEMEN KOPEN IN IEPER

Voor de allermooiste sierbloemen, boeketten voor alle gelegenheden en prachtige arrangementen bent u aan het juiste adres bij Groencentrum Ieper, nabij Menen. Vragen kunt u altijd stellen aan onze medewerkers. Natuurlijk is het ook mogelijk ons telefonisch te bereiken, of een e-mail te sturen. Wij staan altijd voor u klaar, en zijn zes dagen per week geopend. Bekijk onze openingstijden op de website. Kom nu snel naar Groencentrum Ieper voor de allermooiste bloemen van Vlaanderen. Tot snel!

Zeven dagen per week geopend: bloemenwinkel Menen

Bij onze bloemenwinkel nabij Menen kunt u rekenen op verse bloemen van zeer goede kwaliteit. Kom bij ons langs om inspiratie op te doen en bezoek ook de rest van het tuincentrum voor planten, tuinmeubelen, bloempotten, tuingereedschap en nog veel meer. We vertellen u graag meer over de bloemen en boeketten bij ons in de bloemenwinkel. Kom snel eens bij ons langs op maandag t/m zondag!