Dierenwinkel nabij Moorslede

Hondenvoer in de buurt van Ieper

Honden zijn natuurlijk echte trouwe, viervoeters waar u natuurlijk goed voor wilt zorgen. Op onze dierenafdeling bij Groencentrum in Ieper vindt u naast hondenvoer natuurlijk ook hondenspeeltjes, hondenriemen en hondenmanden. Bent u op zoek naar hondenvoer in Moorslede? De juiste voeding voor uw hond is erg belangrijk. De ene hond is daar erg makkelijk in, maar er zijn ook honden die speciale dierenvoeding nodig hebben. De medewerkers van ons tuincentrum in Ieper kunnen u helpen en advies geven over de verschillende soorten hondenvoer. Hondensnacks zijn ook een zeer goede manier om uw hond te belonen tijdens de opvoeding.

Kattenvoer kopen dichtbij Moorslede

Katten liggen het liefst in heerlijke mandjes en spelen met kattenspeeltjes. Ook voor verschillende producten voor katten kunt u bij Groencentrum in Ieper terecht. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

·         Krabpalen

·         Eetbakjes

·         Kattenspeeltjes

·         Kattenvoer

·         Vlooienbandjes

In ons tuincentrum vindt u kattenbrokken, maar ook voer in blik. Dit is natuurlijk een echt feestje wanneer u dit aan uw kat zult geven. Ook speelgoed voor katten is erg populair. Katten worden nu eenmaal erg blij van balletjes, krabpalen, speelmuisjes en speelhengels. Verras uw kat eens een keertje met wat lekkers of een leuk speeltje! Alle spullen voor uw kat, van een krabpaal tot kattenvoer kunt u kopen in onze winkel in de buurt van Moorslede.

Knaagdierenvoer bij Groencentrum Ieper

Onder knaagdieren verstaan we natuurlijk konijnen, hamsters, cavia's en ratten. Ook deze huisdieren hebben een goede verzorging nodig en kunt u bij Groencentrum in Ieper hiervoor terecht. Knaagdieren staan er om bekend dat ze erg actief zijn. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de knaagdieren worden vermaakt, met bijvoorbeeld speelgoed, zoals balletjes en trappetjes. Zorg er altijd voor dat ze een groot hok hebben, zodat de knaagdieren hun energie kwijt kunnen. Als u in de buurt bent van deze dierenwinkel kunt u er terecht voor allerlei soorten dierenvoeding en speeltjes. Hebt u vragen? De medewerkers van ons tuincentrum in Ieper kunnen u helpen!

Vogelvoer kopen in de buurt van Moorslede

Ook vogels kunt u als huisdier houden. Hoe leuk is het om een vogeltje in uw huis in Moorslede te hebben, zoals een parkietje. Daarnaast vindt u in ons tuincentrum in Ieper ook artikelen, zoals nestkastjes, vogelhuisjes, vogelbadjes en voederschalen. Wij hebben alles om ook de vogels in uw tuin te helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vogelzaad, kransen of vetbollen. Zo helpt u in ieder geval de vogels de herfst en winter door.

Dierenafdeling bij Groencentrum in Ieper

Bent u benieuwd geworden naar onze dierenafdeling? U bent bij Groencentrum van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Let op, wij verkopen dus alleen in onze vestiging in het Belgische Ieper artikelen voor dieren! Bekijk hier de openingstijden van onze vestiging. Onze dierenwinkel in de buurt van Moorslede is ook open op zondagochtenden. Kom snel naar het winkel in Ieper en dan zien we u hopelijk snel in ons mooie tuincentrum!

Plan uw route