Kerstbomen in Knesselare

Kerstbomen kopen nabij Knesselare? Niets gaat boven die heerlijke geur van dennennaalden en een boom die we kort geleden voor u uit de grond hebben gehaald. Met een echte kerstboom in Knesselare zorgt u voor de beste kerstsfeer in huis, waardoor het direct gezellig is. Misschien heeft u liever een boom die u meerdere jaren achter elkaar kunt neerzetten. In dat geval hebben we wel een paar mooie kunstkerstbomen in de aanbieding. We verkopen zowel natuurgetrouwe kunstkerstbomen als kunstkerstbomen in alle kleuren van de regenboog voor een vrolijk effect. Bezoek ook onze kerstmarkt. Dan bent u pas écht klaar voor de Kerst!

Mooie kerstbomen KnesselareWelke kerstboom past bij u?

U vindt in onze tuincentra nabij Knesselare diverse echte kerstbomen, in allerlei soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld naar een grote kerstboom waar u zoveel mogelijk kerstballen en andere versiering in kwijt kunt of houdt u het liever wat kleiner? Vraag onze medewerkers om hulp. Samen vinden we de kerstboom die bij u past! Is dit bijvoorbeeld:

  • De Nordmann-spar. Misschien wel de favoriet onder alle kerstboomsoorten, want ja naalden die niet uitvallen én niet prikken; dat willen we allemaal wel. De Nordmann is een hele stevige kerstboom, maar u voelt de aankoop wel in uw portemonnee: de bomen zijn niet goedkoop. De kwaliteit die u ervoor terugkrijgt is gelukkig top. Bekijk onze mooie, volle Nordman-sparren in het kerstbomenbos van ons tuincentrum.
  • De fijnspar. Deze boom staat ook wel bekend als de traditionele kerstboom. In het wild kan een fijnspar wel 50 meter hoog worden, maar in ons tuincentrum kweken we hem zo dat u hier niet bang voor hoeft te zijn! De naalden van de fijnspar zijn mooi scherp. Doe voorzichtig met de boom, want hij laat zijn naalden gemakkelijk vallen. De fijnspar is wat goedkoper dan de Nordmann-spar, maar hij gaat ook iets minder lang mee.
  • De blauwspar en de zilverspar. Wilt u een boom met een bijzonder kleurtje? De blauwspar en de zilverspar hebben dit zeker. De een heeft een blauwe gloed en de ander een zilveren; u mag raden welke!

Wilt u meer weten over deze kerstboomsoorten? Kom dan even langs in ons tuincentrum in Brugge of Ieper. Onze kerstboomexperts staan voor u klaar en geven u graag advies.

Kerstbomen KnesselareKunstkerstboom kopen Knesselare

Tegenwoordig worden kunstkerstbomen steeds natuurgetrouwer. Dit komt vooral doordat er mallen gebruikt worden die gebaseerd zijn op echte dennennaalden en doordat de naalden gemaakt worden van het buigzame PVC. U koopt bij ons ook kerstbomen waar de lichtjes of versiering al inzit; dat is helemaal makkelijk! Onze kunstkerstbomen nabij Knesselare komen in verschillende kleuren, vormen en maten.

Kerstbomen Kopen KnesselareKerstbomen en versiering in Knesselare

We nodigen u graag uit om onze kerstbomen in Knesselare in het echt te komen bekijken. Kom dan ook gelijk even langs op onze jaarlijkse kerstmarkt. Deze kerstmarkt loopt door het hele tuincentrum heen. Kom inspiratie opdoen om de kerstboom te versieren, wij verkopen alle kersttrends. Van kerstballen, tot slingers tot lichtjes in allerlei kleuren; wij verkopen het allemaal. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Kom bij ons langs in één van onze twee tuincentra in Brugge of Ieper, we wensen u daar graag fijne feestdagen!