Kerstmarkt Male

Voor de leukste kerstmarkt in de omgeving van Male moet u bij ons Groencentrum in Brugge of Ieper zijn! In onze tuincentra komt u helemaal in de kerstsfeer. Het is de perfecte manier om u voor te bereiden op de Kerst. Natuurlijk vindt u op onze verschillende afdelingen alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin te versieren. Daarnaast verkopen we ook hele leuke kerstcadeaus. Zelfs tijdens de feestdagen openen wij onze deuren nog even (van 9:30 tot 12:30) voor al uw last minute kerstinkopen. Ontdek de nieuwste kersttrends, maar geniet ook van onze klassieke kerstversiering!

Virtueel kijkje op onze kerstmarkt nabij Male

Kerstdecoraties kopen op onze kerstmarkt nabij Male

In ons Winterwonderland geniet u dagelijks van een gezellige sfeer en mooie kerstdecoraties. Wij kleden onze kerstmarkt nabij Male altijd heel gezellig aan met bijvoorbeeld een ski-hut, sleetjes, lantaarns, schattige kraampjes en nepsneeuw. Op verschillende afdelingen vindt u kerstdecoraties volgens de leukste kersttrends. Koop bij ons bijvoorbeeld:

  • Originele versiering voor in de kerstboom; van kerstballen tot champagne flessen.
  • Sierlijke kaarsen; mooi versierd met glitters en ze ruiken ook heerlijk!
  • Leuke kerstbeeldjes; zoals grappige elanden of schattige ijsberen. Met kerstbeeldjes brengt u wat leven in de kerstversiering.
  • Kersthuisjes; in alle soorten en maten, zodat u dit jaar een leuk kerstdorp kunt bouwen.
  • Kerstkransen; hier kunt u altijd wel een plekje voor vinden.
  • Nog veel meer kerstdecoraties; we willen natuurlijk nog niet alles verklappen. Kom vooral zelf gezellig langs!

Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kerstversiering.

Gezellige kerstmarkt nabij MaleOntdek leuke kersttrends op de kerstmarkt dichtbij Male

Wilt u dit jaar een mooi geheel creëren? Koop dan kerstversiering volgens een van de trends die te zien zijn in onze tuincentra. We hebben bijvoorbeeld een afdeling waar alles goud is. Gouden kerstboompjes voor op tafel, gouden kaarsenhouders en natuurlijk gouden kerstboomversiering. Of ga dit jaar voor winters wit in combinatie met zilver. Dit geeft een magische uitstraling aan uw interieur. Trends die in 2018 zijn opgekomen zijn roze-grijs en blauw-bruin. Dit ziet er heel chique uit en u kunt het lang laten staan, omdat deze kleuren ook gewoon een woontrend zijn. Kerst is natuurlijk een nostalgisch feest en daarom is de klassieke Kerst misschien de enige trend voor u! Natuurlijk vindt u deze kersttrend ook volop terug in ons tuincentrum in Brugge of Ieper. De kleuren die bij deze trend centraal staan, zijn rood, groen en goud.

Kom naar onze kerstmarkt dichtbij MaleEen kerstshow vol kerstbomen Male

Onze kerstmarkt nabij Male is niet compleet zonder mooie echte kerstbomen en kunstkerstbomen. Met een echte kerstboom haalt u meteen dat kerstgevoel in huis, omdat de naalden heerlijk ruiken. Vooral de Nordmann-spar is heel populair, omdat deze mooi vol is van onder en nauwelijks naalden laat vallen. Ook de fijnspar is geliefd. De naalden van deze boom vallen iets sneller uit, maar de boom is wel wat goedkoper dan de Nordmann-spar.

Kerstbomen op kerstmarkt MaleBezoek onze kerstmarkt nabij Male

Voor een gezellig feestje in de aanloop naar Kerst moet u bij Groencentrum in Brugge of Ieper zijn. Bij ons doet u al uw kerstinkopen in één keer. U gaat gegarandeerd met een volle kar weg en de prijzen zijn scherp. Kom dit jaar dus naar onze kerstmarkt nabij Male. We zijn zeven dagen per week geopend!