Tuinplanten kopen in Knokke

De juiste grond voor uw planten

Veel tuinplanten hebben naast een beetje water op z’n tijd weinig verzorging nodig als ze op de juiste manier en in de juiste aarde geplant zijn. Iedere plant heeft zijn eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan een beetje meer of minder zon, een afgebakend stukje aarde of juist niet en een eigen specifieke aarde. Zeker voor uw tuinplanten in pot is het belangrijk de juiste aarde te gebruiken. Let bij het planten van uw tuinplanten in een pot op de volgende punten:

  • Uw plantenbak, bloempot of kuip moet afvoergaten in de bodem hebben, zodat het overtollige water goed wegloopt;

  • Gebruik potgrond van goede kwaliteit die past bij de wensen van de plant die u in een pot wil zetten;

  • Meng voedingskorrels met de potgrond en gebruik ook regelmatig mest om uw tuinplanten bij Knokke mooi en gezond te houden.Juiste grond voor tuinplanten

Tuinplanten bestellen

Bent u op zoek naar een bepaalde plant om uw tuin af te maken, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Vraag dan gerust een van onze experts bij Groencentrum Brugge naar de mogelijkheden om tuinplanten te bestellen. Wij kijken graag of wij de plant voor u kunnen bestellen of naar een geschikt alternatief. Zo helpen wij u graag bij het vinden van de tuinplanten bij Knokke waar u naar zoekt!

De mooiste winterharde tuinplanten

Bij winterharde tuinplanten denkt u misschien aan groenblijvende heesters of struiken, maar er zijn ook ontzettend veel winterharde tuinplanten met kleurrijke bloemen. Denk bijvoorbeeld aan de camelia, een vroege lentebloeier met bloemen in felle kleuren. Bent u op zoek naar een echt bijzondere aanvulling op uw tuin? Bekijk dan eens de helleborus, een winterharde plant die bloeit in kleuren van wit tot donker roze en zelfs bijna zwart! Kom langs bij Groencentrum Brugge om onze winterharde tuinplanten bij Knokke in het echt te bekijken!