Kerstballen

Witte kerstballen, gouden kerstballen, zilver, roze, zwart of koperkleurige kerstballen.... In ons tuincentrum in Brugge en Ieper vindt u kerstballen in alle kleuren, vormen en soorten. Kom langs en bezoek onze kerstshow voor inspiratie, ideeën om uw huis en tuin te versieren en meer mooi kerstproducten.

Kerstballen kopen? Voor welke soort kiest u?

Kerstballen zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Kiest voor een kerstbal met of zonder printje? Mat of glanzend? Met of zonder glitters? De keuze is aan u! Bij Groencentrum in Brugge en Ieper heeft u een zeer ruime keuze aan kerstversiering. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij de kerstverlichting

Natuurlijk gebruikt u kerstballen voor in de kerstboom, maar u kunt ook op een andere manier kerstballen gebruiken als decoratie in uw huis. Heeft u bijvoorbeeld een mooie grote vaas? Dan kunt u hier ook diverse kerstballen in doen. Eventueel kunt u nog kerstverlichting op batterij tussen de kerstballen verwerken en u zult zien dat dit meteen een sfeervol effect geeft in huis. Heeft u geen vaas, maar wel een mooi dienblad of plateau? Dan kunt u met de kerstballen en kerstverlichting precies hetzelfde doen als bij de vaas. Maak het dit jaar ook op deze manier eens gezellig in huis. Heeft u misschien wat vragen over het decoreren met onze kerstversiering? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Kerstballen kopen - Groencentrum - Brugge - Ieper

De mooiste kerstballen gevonden? Enkele tips voor het versieren van uw kerstboom

Staat de echte kerstboom of kunstkerstboom klaar? En heeft u de allermooiste kerstballen gevonden? Dan is het nu tijd om de kerstboom mooi te gaan versieren. De kerst-experts van Groencentrum hebben enkele tips voor het versieren van de kerstboom op een rijtje gezet:

  • Allereerst: begin altijd met de lampjes. Wanneer u eerst de kerstballen en andere kerstversiering in de boom hangt, is het eigenlijk onmogelijk om de kerstverlichting nog mooi in de kerstboom te krijgen.
  • Begin altijd bovenaan de kerstboom met versieren. Werk dus eigenlijk van boven naar beneden.
  • Wanneer de lampjes in de kerstboom hangen, kunt u de kerstballen in de boom hangen. Let erop dat de grote kerstballen onderin hangen en de kleine kerstballen bovenin.
  • Heeft u de kerstballen mooi in de boom gehangen? Dan kunt u de gaten nog opvullen met eventueel wat slingers of andere decoratie.

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper vindt u vele soorten kerstbomen die wij al hebben versierd. Zo kunt ideeën opdoen voor het versieren van uw eigen kerstboom.

Kerstballen kopen - Groencentrum - Brugge - Ieper

Kerstballen kopen? Kom naar Groencentrum in Brugge of Ieper

Ieder jaar gaat ons tuincentrum in Brugge en Ieper mee in de trends van het jaar. De trendkleuren worden bepaald en onze kerstballen worden op basis daarvan ingekocht. Graag nodigen wij u uit voor een passend advies, inspiratie en leuke ideeën op het gebied van kerstballen. Kom dus kerstshoppen bij Groencentrum! Hieronder kunt u alvast uw route naar één van onze winkels plannen. Bekijk ook zeker onze (extra) openingstijden en dan hopen we u snel te zien bij Groencentrum in Brugge of Ieper.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst