Bloemenwinkel nabij Zonnebeke

Op zoek naar een bloemenwinkel nabij Zonnebeke? Groencentrum Brugge en Ieper hebben beide een uitgebreide bloemenwinkel en u bent van harte welkom! Wij krijgen iedere dag verse bloemen geleverd die gegarandeerd lang meegaan. Onze bloemisten geven u graag advies over de verzorging van snijbloemen. Zo verlengt u de bloeitijd maximaal.

Boeketten uit onze bloemenwinkel dichtbij Zonnebeke

In onze bloemenwinkel nabij Zonnebeke liggen altijd mooie boeketten op u te wachten. Is er binnenkort iemand jarig? Een bloemetje doet het altijd goed. Kom langs in onze winkel en bekijk de kant en klare seizoensboeketten. Hier verwerken onze bloemisten de mooiste bloemen van het huidige seizoen in. In de zomer zijn de boeketten bijvoorbeeld heel kleurrijk en bevatten ze bloemen als de zonnebloem, rode rozen en chrysanten, maar chrysanten doen het ook heel goed in de herfst. Net als de lampionplant en Euphorbia. Het leuke aan herfst boeketten is dat er veel natuurproducten in kunnen worden verwerkt, zoals dennenappels en eikenblad. Meer seizoensbloemen ontdekken? Kom langs in ons tuincentrum dichtbij Zonnebeke.

Topbloemenwinkel ZonnebekeZelf een boeket samenstellen

Of stel zelf een boeket samen! Wij hebben grote bakken met bloemen staan en u kunt hier de mooiste uitkiezen. Onze bloemisten combineren deze bloemen dan tot een mooi boeket, met de juiste hoeveelheid groen erin. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij onze bloemenwinkel nabij Zonnebeke terecht:

  • Bruidswerk. Maak van de mooiste dag van uw leven een onvergetelijke dag door alles mooi aan te kleden met bloemen. Denk aan tafelstukken, corsages en bloemstukken voor op de trouwauto.
  • Bruidsboeket. Ook voor het bruidsboeket zorgen wij. Vertel wat u mooi vindt en het wordt een prachtig boeket!
  • Rouwstukken. In mindere periodes willen wij er ook graag voor u zijn. Wij weten uit ervaring dat mooi bloemwerk kan bijdragen aan een mooi afscheid. Bel van te voren even om een afspraak te maken, dan nemen wij de tijd om al uw wensen door te spreken.

Ruim assortiment bij bloemenwinkel ZonnebekeWij geven zeven dagen bloeigarantie op al onze bloemen en boeketten.

Tips om de bloemen vers te houden

Bloemen hebben, net als planten, verzorging nodig. Als u de volgende tips goed opvolgt, kunt u wel twee weken lang genieten van een mooi boeket uit onze bloemenwinkel nabij Zonnebeke:

  • Snijd de stelen bij thuiskomst vijf centimeter schuin af.
  • Maak de vaas goed schoon voor u de bloemen erin zet.
  • Laat geen blaadjes in het water hangen, want deze kunnen dan gaan rotten.
  • Voeg wat bloemvoeding toe aan het water.
  • Ververs het water regelmatig.

Met deze tips moet het zeker goedkomen!

Welkom bij onze bloemenwinkel nabij Zonnebeke!

Zeven dagen per week geopend: bloemenwinkel Zonnebeke

Bij onze bloemenwinkel nabij Zonnebeke kunt u rekenen op verse bloemen van zeer goede kwaliteit. Kom bij ons langs om inspiratie op te doen en bezoek ook de rest van het tuincentrum voor planten, tuinmeubelen, bloempotten, tuingereedschap en nog veel meer. We vertellen u graag meer over de bloemen en boeketten bij ons in de bloemenwinkel. Kom snel eens bij ons langs op maandag t/m zondag!