DCM Brugge

DCM kopenGrondstoffen en meststoffen van DCM in Brugge en Ieper vindt u bij Groencentrum. In onze tuincentra in Vlaanderen vindt u niet alleen een ruim assortiment planten voor binnen en buiten, maar ook tuinaarde, potgrond en meststoffen om uw planten de juiste bodem om op te groeien te geven. De artikelen van DCM helpen u om de ideale voedingsbodem voor uw planten te creëren. Ontdek ons assortiment DCM producten en krijg advies over de beste producten voor uw tuin van onze experts bij Groencentrum in Brugge en Ieper!

Milieuvriendelijke producten van DCM

De Ceuster Meststoffen, afgekort DCM, is een van oorsprong Frans bedrijf dat producten ontwikkelt voor verbetering van de grond. Op deze manier creëert u een optimale bodem voor uw tuinplanten om te groeien en te bloeien. Enkele producten van DCM die u in ons assortiment vindt zijn:

  • Organische grond- en meststoffen van DCM;
  • Gazonzaden en grondstoffen voor een mooi gazon;
  • Milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsproducten en producten tegen onkruid.

Een van de speerpunten van DCM is het creëren van milieuvriendelijke producten voor in de tuin. De meststoffen zijn dan ook samengesteld met enkel organische meststoffen van natuurlijke producten, op deze manier probeert DCM bij te dragen aan een beter milieu.

Beste zuurgraad voor planten

Wist u dat de aard van de bodem voor een groot deel bepaalt welke planten wel en niet goed zullen groeien in uw tuin? Er zijn drie soorten planten: zuurminnende planten, pH-neutrale planten en kalk minnende planten. Iedere plant heeft een favoriete zuurgraad (pH) om op te groeien. Is een pH voor een plant te hoog of te laag, dan wordt de voeding niet optimaal opgenomen waardoor de plant minder snel groeit. Met de producten van DCM kunt u de zuurgraad van de grond beïnvloeden om zo elke plant een ideale voedingsbodem te geven.

Grondstoffen en meststoffen van DCM

In ons tuincentrum in Brugge bieden wij diverse DCM producten aan, van milieuvriendelijke DCM meststoffen tot producten van DCM voor een mooi gazon. Ook voor andere grond- en meststoffen en gewasbescherming bent u bij ons in Brugge aan het juiste adres. Kom langs in een van onze tuincentra in Vlaanderen of neem contact met ons op voor meer informatie over de producten van DCM producten nabij Brugge en Ieper.