DCM Brugge

DCM kopenWist u dat de aard van de bodem voor een groot deel bepaalt hoe u tuiniert en welke planten er snel groeien? De artikelen van DCM helpen u om de ideale voedingsbodem voor planten te creëren. Ontdek het assortiment DCM producten in ons groencentrum in Brugge.

DCM producten in Brugge

Er zijn drie soorten planten: zuurminnende, pH-neutrale en kalkminnende. Iedere plant heeft een favoriete zuurgraad (pH) om op te groeien. Is een pH voor een plant te hoog of te laag, dan wordt de voeding niet optimaal opgenomen waardoor de plant minder snel groeit. Met de producten van DCM kunt u de zuurgraad van de grond beïnvloeden om zo elke plant een ideale voedingsbodem te geven. In ons tuincentrum in Brugge bieden wij diverse DCM producten aan. Ook voor andere grond- en meststoffen en gewasbescherming bent u bij ons in Brugge aan het juiste adres.

Nog lekkerder

Zelfgekweekte groenten, fruit en kruiden smaken meestal net iets beter. Haal met de producten van DCM het beste uit uw groentetuin. Kom langs in ons tuincentrum in Brugge, of neem contact op voor meer informatie over DCM producten.