Kerstboom kopen nabij Izegem

Kerstbomen kopen nabij Izegem? Niets gaat boven die heerlijke geur van dennennaalden en een boom die we kort geleden voor u uit de grond hebben gehaald. Met een echte kerstboom in Izegem zorgt u voor de beste kerstsfeer in huis, waardoor het direct gezellig is. Misschien heeft u liever een boom die u meerdere jaren achter elkaar kunt neerzetten. In dat geval hebben we wel een paar mooie kunstkerstbomen in de aanbieding. We verkopen zowel natuurgetrouwe kunstkerstbomen als kunstkerstbomen in alle kleuren van de regenboog voor een vrolijk effect. Bezoek ook onze kerstshow. Dan bent u pas écht klaar voor de Kerst!

Welke kerstboom past bij u?

U vindt in onze tuincentra nabij Izegem diverse echte kerstbomen, in allerlei soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld naar een grote kerstboom waar u zoveel mogelijk kerstballen en andere versiering in kwijt kunt of houdt u het liever wat kleiner? Vraag onze medewerkers om hulp. Samen vinden we de kerstboom die bij u past! Is dit bijvoorbeeld:

  • De Nordmann-spar. Misschien wel de favoriet onder alle kerstboomsoorten, want ja naalden die niet uitvallen én niet prikken; dat willen we allemaal wel. De Nordmann is een hele stevige kerstboom, maar u voelt de aankoop wel in uw portemonnee: de bomen zijn niet goedkoop. De kwaliteit die u ervoor terugkrijgt is gelukkig top. Bekijk onze mooie, volle Nordman-sparren in het kerstbomenbos van ons tuincentrum.
  • De fijnspar. Deze boom staat ook wel bekend als de traditionele kerstboom. In het wild kan een fijnspar wel 50 meter hoog worden, maar in ons tuincentrum kweken we hem zo dat u hier niet bang voor hoeft te zijn! De naalden van de fijnspar zijn mooi scherp. Doe voorzichtig met de boom, want hij laat zijn naalden gemakkelijk vallen. De fijnspar is wat goedkoper dan de Nordmann-spar, maar hij gaat ook iets minder lang mee.
  • De blauwspar en de zilverspar. Wilt u een boom met een bijzonder kleurtje? De blauwspar en de zilverspar hebben dit zeker. De een heeft een blauwe gloed en de ander een zilveren; u mag raden welke!

Wilt u meer weten over deze kerstboomsoorten? Kom dan even langs in ons tuincentrum in Brugge of Ieper. Onze kerstboomexperts staan voor u klaar en geven u graag advies.

Kunstkerstboom kopen Izegem

Tegenwoordig worden kunstkerstbomen steeds natuurgetrouwer. Dit komt vooral doordat er mallen gebruikt worden die gebaseerd zijn op echte dennennaalden en doordat de naalden gemaakt worden van het buigzame PVC. U koopt bij ons ook kerstbomen waar de lichtjes of versiering al inzit; dat is helemaal makkelijk! Onze kunstkerstbomen nabij Izegem komen in verschillende kleuren, vormen en maten.

Kerstbomen en versiering in Izegem

We nodigen u graag uit om onze kerstbomen in Izegem in het echt te komen bekijken. Kom dan ook gelijk even langs op onze jaarlijkse kerstmarkt. Deze kerstmarkt loopt door het hele tuincentrum heen. Kom inspiratie opdoen om de kerstboom te versieren, wij verkopen alle kersttrends. Van kerstballen, tot slingers tot lichtjes in allerlei kleuren; wij verkopen het allemaal. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Kom bij ons langs in één van onze twee tuincentra in Brugge of Ieper, we wensen u daar graag fijne feestdagen!

Sfeervolle kerstdecoratie nabij Izegem

Breng de kerstsfeer in uw huis in de buurt van Izegem met onze inspirerende ideeën voor kerstdecoratie. Ontdek hoe u uw interieur kunt versieren in de stijl van Izegem of met een moderne uitstraling.

Energiezuinige kerstverlichtingstips nabij Izegem

Bespaar energie en geld terwijl u uw huis in de buurt van Izegem prachtig verlicht met onze tips voor energiezuinige kerstverlichting. Ontdek de nieuwste technologieën voor zuinige kerstverlichting die bijdragen aan een groenere omgeving nabij Izegem.

Kerststerren en andere finishing touches nabij Izegem

De kerstster boven op uw kerstboom is de kroon op uw kerstversiering. Leer hoe u de perfecte kerstster kunt kiezen voor uw boom in de buurt van Izegem, en ontdek andere finishing touches om uw kerstinterieur compleet te maken.

Plan uw bezoek aan de Kerstshow nabij Izegem

Mis onze betoverende Kerstshow niet! Bekijk hier de openingstijden en wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek aan onze kerstshow in de buurt van Izegem. Laat u inspireren door schitterende decoraties en creatieve ideeën voor uw kerst in de omgeving van Izegem.

Voeg magie toe aan uw kerstseizoen in de buurt van Izegem

Kerstmis in de buurt van Izegem is een tijd van delen en vreugde. Met onze tips en suggesties voor het kiezen van de perfecte kerstboom, decoreren, energiezuinige verlichting en kerststerren, kunt u dit seizoen onvergetelijk maken in uw omgeving nabij Izegem.