Kruiden Brugge

Kruiden kopenNiets is zo lekker als kruiden uit eigen tuin. In ons tuincentrum in Brugge vindt u de meest uiteenlopende kruiden, zodat ook u straks kunt genieten van verse kruiden uit de tuin. Een aantal kruiden overleeft onze zachte winters zoals bieslook en munt. Andere kruiden moeten elk voorjaar gezaaid worden. Op onze kruidenafdeling in ons tuincentrum in Brugge staan ook alle kruiden kant en klaar in pot.

Kruiden in Brugge

Naast kruiden vindt u in ons tuincentrum in Brugge onder andere ook eenjarigen en kuipplanten. Eénjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomer lang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin, maar in het najaar moeten ze naar binnen. Ontdek deze planten en onze kruiden in ons tuincentrum in Brugge.

Bekijk onze tuintips

Heeft u vragen over kruiden of over onze andere producten? Kom gezellig langs in ons tuincentrum in Brugge of neem contact op voor meer informatie. Bekijk ook onze tuintips voor advies over kruiden en onze andere producten.