Meststoffen kopen in Heuvelland

U bent bij Groencentrum van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Groencentrum Ieper, nabij Heuvelland verkoopt onder andere de volgende meststof producten: 

·         DCM meststof;

·         Kunstmest;

·         Gazonmeststof;

Gazonmeststof bij Groencentrum Ieper

Voor het allermooiste groene gazon verkoopt Groencentrum Ieper meststof die uiterst geschikt is voor het voeden van uw prachtige grasveld. Deze meststoffen bevatten alle essentiële voedingsmiddelen voor een prachtig gazon, en gaan de groei van onkruid tegen terwijl ze uw gazon juist laten opleven. Hebt u geschikte gazonmeststoffen nodig? Bij Groencentrum Ieper, in de buurt van Heuvelland vindt u alles wat uw gazon nodig heeft.

DCM Meststoffen kopen nabij Heuvelland

Al jaren is DCM een vooraanstaand merk op het gebied van meststoffen voor uw tuin. DCM is een Belgische leverancier en levert al bijna 50 jaar lang geregeld meststoffen aan particulieren en professionele hoveniers. Het geheim zit hem in de verschillende grondstoffen die in DCM mest te vinden zijn, die de bodem goed voeden en bovendien voor een goede structuur zorgen. Voor het grootste assortiment DCM-producten nabij Heuvelland komt u natuurlijk naar Groencentrum Ieper. 

Kunstmest kopen in Ieper en omstreken

Kunstmest bestaat, zoals de naam al insinueert, uit kunstmatige voedingsstoffen. Kunstmest werkt vaak meteen in op de planten en stimuleert een snelle en voorspoedige groei. Ook werkt kunstmest langer door op planten dan veel andere soorten mest, waardoor u er minder van nodig hebt. Geef uw planten precies wat ze nodig hebben met het uitgebreide assortiment meststoffen van kwaliteit.

De beste meststoffen bij Groencentrum Ieper

Let op, wij verkopen dus alleen in onze vestiging in Ieper artikelen voor bemesting van uw tuin! Bekijk hier de openingstijden van onze vestiging. Onze winkel in de buurt van Heuvelland is ook open op zondagochtenden. Kom snel naar de winkel in Ieper en dan zien we u hopelijk snel in ons mooie tuincentrum!

Plan uw route