Potgrond Brugge

Potgrond kopenNaast kamerplanten en tuinplanten kunt u in ons tuincentrum in Brugge ook terecht voor diverse grondsoorten zoals turf, potgrond en tuingrond. Tegenwoordig is er bijna voor elke categorie tuin- en kamerplanten wel een speciale potgrond te vinden die ook daadwerkelijk de planten beter laat groeien en bloeien.

Potgrond in Brugge

In de soorten potgrond die u in ons tuincentrum in Brugge vindt zijn voedingswaarden toegevoegd die de planten nodig hebben. Zo gedijden orchideeën bijvoorbeeld het best op boomschorssnippers. Tuinaarde is een mix van grond, stalmest en turf en is niet geschikt voor het vullen van plantenbakken, hiervoor gebruikt u potgrond of potgrond speciaal waarin meststoffen verwerkt zijn. De grond is luchtiger waardoor het vocht beter wordt opgenomen. Ook voor compost en meststoffen bent u in ons tuincentrum in Brugge aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het assortiment potgrond in ons tuincentrum in Brugge? Of heeft u andere vragen over ons assortiment of over bijvoorbeeld onze klantenkaart? Neem dan contact op, of kom gezellig langs in het leukste tuincentrum van Brugge voor de beste potgrond.